2777
2789
عنوان

بالاخره مادر شدممممممم

756 بازدید | 71 پست

بالاخره شد منم باردارشدم خدایا ممنونم خدایا شکرت  شاید ی پسر و ی دختر وااای خدای من اگه باشن  یعنی چ شکلین چقد دوسشون دارم .چقد زندگیم بهتر شد چقد همه چی رنگی شد خدایا همیشه ممنونتم و همیشه یادم میمونه این لطفی ک درحقم کردی همیشه شکرگذارتم بابت فرشته هایی ک بهم دادی خدایا شکرت ک اون همه غصم تموم شد اون همه ناراحتی اون همه حرف و کنایه اون همه گریه تمووووووممممممم ی غم بزرگ رو دلم بود ک سایش رو زندگیم بود الان رفته الان هوای دلم و زندگیم آفتابی افتابیه همش اشک شوق میریزم واااااااییییییی چقد خوشحالم

(الکی مثلا منم مادر شدم  )

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.

ان شاءالله به حق این شب عزیز به زودی مادر میشی عزیزم

برا ظهور آقا و شفای مریضا و خوشبختی و کار پیدا کردن داداشام و همه جوونا وخوب بودن رابطه بین داداشام وتعبیرنشدن خوابم وسلامتی همه ی پدرو مادرهایه صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

ای بابا😔

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ‍ 

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ