2777
2789
عنوان

بی بی زدم هاله انداخته😍😍😍😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 57 پست
میگه که نزده hcg

بازم پنج روز مونده خیلی زوده 

ان شا الله باردار هست 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز. نظر کردم امروز واسه تاپیک های خاص دعای خیر کنم و انرژی مثبت بدم. عزیزم براتون صلوات فرستادم . ان شا الله مشکلتون حل شه و همیشه بخندید. دلتون آروم

اللهم صل علی محمد وآل محمد..

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
مثبت کاذبه 5 روز مونده نشون نمیده بیبی چک بیچاره علم غیب نداره که 5روز مونده،از کجا بفهمه شما0بارد ...

واه چ ربطی داره

خیلیا ی هفته قبل موعدم نشون داده

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
سلام دوست عزیز. نظر کردم امروز واسه تاپیک های خاص دعای خیر کنم و انرژی مثبت بدم. عزیزم براتون صلوات ...

برای منم یه صلوات میفرستی شاید خدا بخاطر دل شما هم که شده به منم این ماه یه نی نی بده😔

برای منم یه صلوات میفرستی شاید خدا بخاطر دل شما هم که شده به منم این ماه یه نی نی بده😔

ان شا الله بحق امشب عزیزم به آرزوی دلتون برسید.  

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙