2777
2789
عنوان

بی بی زدم هاله انداخته😍😍😍😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 57 پست
میگه که نزده hcg

بازم پنج روز مونده خیلی زوده 

ان شا الله باردار هست 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز. نظر کردم امروز واسه تاپیک های خاص دعای خیر کنم و انرژی مثبت بدم. عزیزم براتون صلوات فرستادم . ان شا الله مشکلتون حل شه و همیشه بخندید. دلتون آروم

اللهم صل علی محمد وآل محمد..

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
مثبت کاذبه 5 روز مونده نشون نمیده بیبی چک بیچاره علم غیب نداره که 5روز مونده،از کجا بفهمه شما0بارد ...

واه چ ربطی داره

خیلیا ی هفته قبل موعدم نشون داده

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
سلام دوست عزیز. نظر کردم امروز واسه تاپیک های خاص دعای خیر کنم و انرژی مثبت بدم. عزیزم براتون صلوات ...

برای منم یه صلوات میفرستی شاید خدا بخاطر دل شما هم که شده به منم این ماه یه نی نی بده😔

برای منم یه صلوات میفرستی شاید خدا بخاطر دل شما هم که شده به منم این ماه یه نی نی بده😔

ان شا الله بحق امشب عزیزم به آرزوی دلتون برسید.  

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙