بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون بر اساس تحقیقاتی که کردم دیگاه سیاسی مذهبیم تعییر کرد و متمایل به دیدگاه فقهای اصولی شیعه شده. بنابراینبا شرایط فکری سیاسی حاکم بر قشر مذهبی فعلی تفاوت پیدا کرده. شهدا قابل احترامن اما هر جه هست در خانه اهل بیت و قرانه
ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ
من یه جا کتابو بستم گفتم نمیخونم خیلی حالم یه جور شد .ادامه دادم دیدم حالا که ادامه دادم باید یه ضرب بخونم چون انگار با آب پیاز نوشته بودن آخراشو باورت میشه انقدر گریه کردم چشماما بزور باز میشد .من از کتاب ابراهیم تعریف کردم ننوشتم اینو که خیلی به شخصیتش حسودیم شد جوری که ازش بدم میومد ولی یهو ارادت پیدا کردم بهش .تاحالا درخواستی نبوده از داشته باشم نداده باشه .خییلی دوسش دارم اگه زمان ابراهیم بودم میرفتم خودم ازش خواستگاری میکروم میخوابیدم جلو درشون هههههه.ازدواج نکرد ابراهیم
چون درست نیست بنظرم و هیچ جا توصیه نشده توسل به پیامبر و امام ها که معصوم بودن و واسطه قرار دادنشون ...
شهید حاج حسین همدانی گفتن که حاجت های کوچیکتونو از شهدا بخواید حاجت های بزرگتونو از ائمه .ایشون تو آفریقا مالاریا گرفته بودن از خانم زهرا کمک خواستن شفا گرفتن .خیلی به شهرا ارادت دارم چون باآبرو هستن به درگاه پرودگار