2777
2789
تا حالا ازش کمک خواستی؟

اره من همیشه روزه میگرفتم نماز هم میخوندم نمیدونم چی شد کلا بیخیالش شدم ماه رمضون امسال کتاب سلام بر ابراهیم رو خوندم و وقتی تمومش کردم قول دادم بهشون که همیشه نمازم رو بخونم و روزه روهم بگیرم تا الان هم انجام دادم و همیشه سرقولم میمونم.ازشون خواستم یه کار برام جوربشه ولی خب هنوزم نتونستم کارپیدا کنم اخه تو کتابشون خوندم واسه کارپیدا کردن دیگران تلاش میکردن 

شهید حاج حسین همدانی گفتن که حاجت های کوچیکتونو از شهدا بخواید حاجت های بزرگتونو از ائمه .ایشون تو آ ...

من گفتم جایی توصیه نشده منظورم احادیث موثق ائمه بود نه حرفهای یه شهید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من عکس شهید هادی رو پروفایلم بود دوستام میگفتن عکس همسرته میگفتم کاش بود  😊

اوه  اوه .کاش اون زمان بودم دست و پاهاشو میبستم میگفتم بیا بریم زمان ما .تو باید مال من باشی .ولی الان عکسش کنارم هست تو اتاق بهش خیره نمیشم میدونم برای نگاه به نامحرم آلرژی داشت ای جاااان

کارشناسی حسابداری سابقه کارم دارما ولی هر محل کاری یه جاش میلنگه توقعمم بالا نیستا وزارت کار برام کا ...

این همه ازمون استخدامی داره برگزار میشه اکثرا حسابداری میخان چرا شرکت نمیکنی؟ کدوم شهری؟

واقعا انقد ابراهیم هادی کمک میکنه تو مشکلات؟

آبرو داره .خیلی معتقدم به این آدم فاز دنیا رو بهم نریزه 

ببین عزیزم شاید این جمله در شان یه خانم نباشه ولی هیچ کس تو کاسه کثیف چیزی نمیریزه  

وقتی ینفر دروغ میگه ،دل میشکنه ،حقه بازی درمیاره ،بد دهنی میکنه، بی احترامی های  نسبت به پدر مادر و درآمد بدون زحمت داشتن مثل دلارخریدن فروختن و..... چرا باید حاجت بگیره .

حاجت گرفتن از شهدایی که خودشون پاک بودن میشه با این ویژگی ها ؟رو به حساب این شهدا نذارید