2777
2789
عنوان

بیاین عکس غذا😀

| مشاهده متن کامل بحث + 6035 بازدید | 320 پست
آره عشقم خوبم تو چطوری موهات در چ حاله؟ هنوزم تو اون تاپیک مو میرید،؟

منم خوووووبم ، موهامم خوووووبه ، اونجا هم میرررررم 😄

همچنان بچه‌ها اونجان و با هم میحرفیم هر روز 😊

موهای تو چطوره ؟ آخرین بار اومدی اسم قرصتو گفتی و رفتی ؟ بهتر شده الان ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزیزم منم دفعه اولم بود درست کردم.از توی نت دستورش رو گرفتم.خیلیم مزه ش خوب شد.تنوعه دیگه. من تو گو ...

منم تا بحال درست نکردم 

برای بار اول خوب درست کردید که وا نرفته 

منم تو نت چند تا دستور پخت دیدم اما خب گفتم اگر از کاربرا بپرسم بهتره در هر حال ممنون 

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خوووووبم ، موهامم خوووووبه ، اونجا هم میرررررم 😄 همچنان بچه‌ها اونجان و با هم میحرفیم هر رو ...

موهامو کوتاه کردم تا گردن😁دیگه اللن نمیریزه خیلیاش دراومد.هم چون کوتاه کردم جون گرفتن.مخصوصا الان که دیکه فصل گرماس و هی میرم دریا موی کوتاه بهتره برام

نه شیرین نمیشه کدوم و پیاز و یک حبه سیر  رنده کردم خووووب ابشو گرفتم موادشو قاطی کردم ریختم تو ...

مرسی عزیزم .خوشمزه میشه ارزش داره امتحان کنم تخم مرغ راستی نمیخوادنگفتی

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
موهامو کوتاه کردم تا گردن😁دیگه اللن نمیریزه خیلیاش دراومد.هم چون کوتاه کردم جون گرفتن.مخصوصا الان ک ...

ای خدااااااا موی بااااز لب دریااااا 😍😍😍

جای فیلی خالی یه کم ذوق کنیم 😅😅

آره سارا خیلی خوب کردی کوتاه کردی . موهارو وقتی کوتاه میکنی (حتی کم) دقیقا حس میکنی که انگار داره یه نفسِ راحت میکشه 😀

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
منم تا بحال درست نکردم  برای بار اول خوب درست کردید که وا نرفته  منم تو نت چند تا دستور ...

ببین توی دستورش نوشته حسابی ورز بدین.من خیلی ورز دادم.هم اندازع مواد رو دقیق نوشتم.کلا نکاتشو که نوشته بود رعایت کردم.۴تا کوفته بزرگ درآوردم که هیچکردمش وا نرفت‌همه  چیش اندازع و خوب شد

ای خدااااااا موی بااااز لب دریااااا 😍😍😍 جای فیلی خالی یه کم ذوق کنیم 😅😅 آره سارا خیلی خوب ...

آره جای تو و فیلی خالی.بهش سلام منو برسون

من موهام تا کمر بود.خیلی بلند.حیف شد ریخت😣

مرسی عزیزم .خوشمزه میشه ارزش داره امتحان کنم تخم مرغ راستی نمیخوادنگفتی

اره خوشمزه میشه به نظرم ولی بازم بستگی به ذایقه ادما داره 

من واسه سه کدوم.نسبتا بزرگ دو تا تخم مرغ زدم 

اول یکمی درست کن ببین خوشتون میاد بعدا یه وقت موادت حیف و میل نشه

کابرقدیمییبی ام!
آره جای تو و فیلی خالی.بهش سلام منو برسون  من موهام تا کمر بود.خیلی بلند.حیف شد ریخت😣

قربونت چشم حتما 😍

عیبی نداره عزیززززم . بلند میشه زود . این بار قوی تر بلند میشه . منتها ویتامینای بدنت رو کنترل کن و مشکلات و استرس رو از زندگیت تا حد ممکن کم کن

باشههه عشقم😍

فدات عزیزززززم 

به امید دیدارِ مجدد 😍😍😚😚😚😚

ببین توی دستورش نوشته حسابی ورز بدین.من خیلی ورز دادم.هم اندازع مواد رو دقیق نوشتم.کلا نکاتشو که نوش ...

باشه عزیزم ممنون منم‌ درست میکنم ببینم چجور میشه

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️