آره عشقم خوبم تو چطوری موهات در چ حاله؟ هنوزم تو اون تاپیک مو میرید،؟
منم خوووووبم ، موهامم خوووووبه ، اونجا هم میرررررم 😄
همچنان بچهها اونجان و با هم میحرفیم هر روز 😊
موهای تو چطوره ؟ آخرین بار اومدی اسم قرصتو گفتی و رفتی ؟ بهتر شده الان ؟
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزیزم منم دفعه اولم بود درست کردم.از توی نت دستورش رو گرفتم.خیلیم مزه ش خوب شد.تنوعه دیگه. من تو گو ...
منم تا بحال درست نکردم
برای بار اول خوب درست کردید که وا نرفته
منم تو نت چند تا دستور پخت دیدم اما خب گفتم اگر از کاربرا بپرسم بهتره در هر حال ممنون
یا ابا عبدالله پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️
منم خوووووبم ، موهامم خوووووبه ، اونجا هم میرررررم 😄 همچنان بچهها اونجان و با هم میحرفیم هر رو ...
موهامو کوتاه کردم تا گردن😁دیگه اللن نمیریزه خیلیاش دراومد.هم چون کوتاه کردم جون گرفتن.مخصوصا الان که دیکه فصل گرماس و هی میرم دریا موی کوتاه بهتره برام
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
منم تا بحال درست نکردم برای بار اول خوب درست کردید که وا نرفته منم تو نت چند تا دستور ...
ببین توی دستورش نوشته حسابی ورز بدین.من خیلی ورز دادم.هم اندازع مواد رو دقیق نوشتم.کلا نکاتشو که نوشته بود رعایت کردم.۴تا کوفته بزرگ درآوردم که هیچکردمش وا نرفتهمه چیش اندازع و خوب شد
آره جای تو و فیلی خالی.بهش سلام منو برسون من موهام تا کمر بود.خیلی بلند.حیف شد ریخت😣
قربونت چشم حتما 😍
عیبی نداره عزیززززم . بلند میشه زود . این بار قوی تر بلند میشه . منتها ویتامینای بدنت رو کنترل کن و مشکلات و استرس رو از زندگیت تا حد ممکن کم کن
ببین توی دستورش نوشته حسابی ورز بدین.من خیلی ورز دادم.هم اندازع مواد رو دقیق نوشتم.کلا نکاتشو که نوش ...
باشه عزیزم ممنون منم درست میکنم ببینم چجور میشه
یا ابا عبدالله پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️
ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤