2777
2789
عنوان

بیاین عکس غذا😀

| مشاهده متن کامل بحث + 6035 بازدید | 320 پست
مزه ش چطوره ؟ من چند وقت پیش عکس شو تو کانال آشپزی دیدم همش میگفتم چقدر ندید بدید عکس هندونه کال رو ...

مث هندونه معمولی

فرقی نداره زیاد

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چیپس هم خیلی دوست دارم😍😍😍

چیپس با ماست موسیر عالیه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اینم پیتزا خودم پز😎😎😎😎 تیر اخره😂😂

من که واقعا ملدم😒

غذای مورد علاقه ی من از بچگی و تا الان پیتزا بوده و بس😀😀😒😒

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

والا منم روزه ام این طبیعیه ک ادم عذا هارو ببینه و گشنش شه حالا هیچ فرقی نداره چه گرسنه چه سیر بعضی از عذا ها هوس انگیزن و ادم دهنش اب میفته منکه اینجوریم بقیه رو نمیدونم اوناییم ک حالشون بد میشه خوب نیاین بدتر اینجوری عذاب میکشید ک

بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....
وای توروخدا ولمون کنین بیرون که جرات یه قطره آب خوردن نداریم از دست این روزه دارا اینجام با عکسا مشک ...

بیخیال گلم 

خودتو الکی ناراحت نکن😉اینجا ایرانه و تقکرات مسخره و بچگانه زیاده

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

تموم شد

تیر اخر اینه لعنتی

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔