2777
2789
عنوان

بیاین عکس غذا😀

| مشاهده متن کامل بحث + 6035 بازدید | 320 پست
آره اصلا خوشم نیومد

برای من بار اول خیلی عجیب بود قیافش😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
ببخشید میشه راجع ب امضات بهم بگی کنجکاو شدم یعنی جی؟

فلسفه زیادی پشت امضام هست که بهتره تووگوگل سرچ کنی گلم

اما اگه بخوام خلاصه بگم اوتاکو یعنی کسی که علاقه خاصی به انیمه های ژاپنی داره

و کیپاپر کسیه که علاقه زیادی به موزیک ها و خواننده های کره ای داره😉

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم رزگل جان بلاخره مامان شدی!!! عزیززززم در سلامت کامل بشین ان شاءالله  .‌منو یادته؟ مامی sh ...

اره عزیزززززززممممم بعله که یادمه😂😂😂😂یادش بخیر اره بچمم دنیا اومد

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
هندونه اناناسی خوردین تاحالا؟؟

مزه ش چطوره ؟

من چند وقت پیش عکس شو تو کانال آشپزی دیدم همش میگفتم چقدر ندید بدید عکس هندونه کال رو گذاشتن😑

الان فهمیدم چیه

خدایا دوست دارم💚
فلسفه زیادی پشت امضام هست که بهتره تووگوگل سرچ کنی گلم اما اگه بخوام خلاصه بگم اوتاکو یعنی کسی که ع ...

☺☺☺☺ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی 

بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....

وای توروخدا ولمون کنین بیرون که جرات یه قطره آب خوردن نداریم از دست این روزه دارا اینجام با عکسا مشکل دارین رو سردر تاپیک نوشته بود اجباری همه بیان ببینن ؟؟؟؟ خوب دلت ضعف میره نیا تو. روزه گرفتن صبروتحمل میخواد داری نوشابه خوردن کسی رو میبینی تاب نمیاری نگیر همسایه ها یاری کنین تا من روزه داری کنم اه اه

خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم
وای دیابت ولی خوب کم کردی 

اره با رژیم دکتر بود خداییش راحت بودم و اذیت نشدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اینم پیتزا خودم پز😎😎😎😎

تیر اخره😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔