نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
فلسفه زیادی پشت امضام هست که بهتره تووگوگل سرچ کنی گلم اما اگه بخوام خلاصه بگم اوتاکو یعنی کسی که ع ...
☺☺☺☺ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی
بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....
وای توروخدا ولمون کنین بیرون که جرات یه قطره آب خوردن نداریم از دست این روزه دارا اینجام با عکسا مشکل دارین رو سردر تاپیک نوشته بود اجباری همه بیان ببینن ؟؟؟؟ خوب دلت ضعف میره نیا تو. روزه گرفتن صبروتحمل میخواد داری نوشابه خوردن کسی رو میبینی تاب نمیاری نگیر همسایه ها یاری کنین تا من روزه داری کنم اه اه
خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم
نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔