2821
2789
عنوان

آشپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم فقط سیب زمینی خیلی دیرتر از عدس میپزه الان دارم درست میکنم عدسم کامل پخته سیب زمینی هنوز س ...

سیب زمینی رو از وسط چنتا تیکه کن.بعدم این قراره سرخ بشه نیاز نیست کامل پخته بشه ک .گفتم نیم پز

سیب زمینی رو از وسط چنتا تیکه کن.بعدم این قراره سرخ بشه نیاز نیست کامل پخته بشه ک .گفتم نیم پز

پختم دوست جونی

روزم دیگه نمیدونم چجوری شده نمیتونم بخورم مزه کنم

خوشمزست واقعا ؟؟؟

اخه بوش یجوریه حس میکنم خیلی خوشمزه نباشه

عروسی کردم😄
پختم دوست جونی روزم دیگه نمیدونم چجوری شده نمیتونم بخورم مزه کنم خوشمزست واقعا ؟؟؟ اخه بوش یجو ...

اره عزیزم

ما ک عاشقشیم.مهمونم خونم اومدنی کنار غذا درست میکنم خیلی دوست دارن

دو پیازه سیب زمینی عالیه

کوکو سیب زمینی خام

الویه

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای
اولی چی بود گفتی؟؟!!

یه غذای معروف شیرازیه

خیلی راحت و خوشمزه

سرچ کن برات میاره

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای
خب تو ک اسمشو گفتی دستور پختشم بوگو دیه😁

سیب زمینی ابپز کن بعد با گوشت کوب له کن

تو یه ماهیتابه پیاز نگینی رو تفت بده بعد سیب زمینی رو اضافه کن و یه ذره تفت بده

یه گم رب گوجه بزن و تماااام

دوستان یه سایت آشپزی خیلی خوبی و بهتون معرفی میکنم سایت شیرین بیان ک انواع و اقسام دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی همراه با دستور العمل و دوره های آشپزی و داخلش داره مدیر  این سایت خانم حسینی بارها تو شبکه به خانه برمیگردیم آموزش آشپزی و داده

آدرس سایت شیرین بیان

https://www.shirin-bayan.com

سلام عزیزم

منم اول که زندگی مشترکم رو شروع کرده بودم آشپزی بلد نبودم

توی یه دوره آشپزی شرکت کردم عااااااالی بود

130-40 مدل غذا یادگرفتم، الان خیلی کیف میکنم با غذا درست کردن!

دوره آشپزی از آموزشگاه میزبان بود

میتونی به سایتشون سر بزنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز