2777
2789
لخه من چون کنکوری ام پرسیدم که ببینم با چه رتبه ای رفتید فکر کردم انسانی بودید. ولی خب کامپیوتر خیل ...

براي استخدام هيچ جا رتبه كنكور و نميپرسن . حتي براي شركت سختگيري مثل شركتي كه من كار ميكنم نپرسيدن همچين چيزي . خواهش ميكنم

موفق باشي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براي استخدام هيچ جا رتبه كنكور و نميپرسن . حتي براي شركت سختگيري مثل شركتي كه من كار ميكنم نپرسيدن ه ...

نه متوجه منظورم نشدی نگفتم اونجا میپرسن من باید اول دانشگاه قبول شم درسته؟

خب رتبه کنکور برای اون مهمه  

ولی روانشناسی تو ایران جا افتاده شده و بازار کار داره.من مادرم روانشناسه و حتما بهت پیشنهاد میکنم👌

میشه بگید درامدشون چقدره و کجا کار میکنن؟مطب دارن ؟تدریس یا جاهای دیگه

و مدرکشون؟

ممنونم

دقیقا

من قشنگ يادمه دوره ي ليسانسم استادهامون اكثرا ارشد داشتن از همون دانشگاه!!!! بعد جالبه الان نوبت به نسل بعدي كه رسيد اكثرا ارشد و دكتري هم دارن اما جلوي جذب تدريس رو گرفتن! اون قبليا(استاداي ما) واقعا اپديت نبودن خيلي هاشون مقاله نوشتن رو خودشون بلد نبودن!  بعد الان همون دانشجوهاشون بهترين مقاله ها رو هم بنويسن اهميتي نداره!

اونا راحت جذب شدن با بي سوادي شون  ماهي هفت تومن ميلمبونن، و دختربازي مي كنن، تا چيزي هم بشه ميگن دهه هفتادي ها فلانن!😐بعد يه سري كه تلاش كردن بيكارن!( البته به جز اون ادماي باسواد و پرتلاش و با اخلاق) اما واقعيت همينه من هم ازاد درس خوندم هم دولتي تو جفتشم اينا رو ديدم.

میشه بگید درامدشون چقدره و کجا کار میکنن؟مطب دارن ؟تدریس یا جاهای دیگه و مدرکشون؟ ممنونم

بله عزیزم.تو مرکز مشاوره رهنمود کار میکنه و کارشناس ارشد روان درمانی و روانشناسی بالینی از دانشگاه مازندرانه😊تدریس نمیکنه گلم .درامدشم دقیق نمیدونم فکر کنم بین 4 تا 8 میلیون.اخه روانشناسی شغلیه ک کاملا بیماران ثابت نداره و.و اگر مطب شخصی باشه دو برابر تقریبا.