2777
2789
من دانشجوی جامعه شناسی ام.درسته👍ولی 95 درصد افردای ک ب روانشناسی و جامعه شناسی جذب میشن صرفا علاقست ...

من خیلی دوست دارم این رشته هارو ولی دلم میخواد بعدا بتونم مستقل باشم و امنیت شغلی داشته باشم ک احتمالش کمه!

اگه شرایطش برام پیش بیاد ممکنه برم از ایران ولی خب بازم همه دوست دارن تو کشور خودشون تامین باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دانشجوی جامعه شناسی ام.درسته👍ولی 95 درصد افردای ک ب روانشناسی و جامعه شناسی جذب میشن صرفا علاقست ...

تو ایران خیلی کار تحقیقاتی و پژوهشی انجام نمیشه که از افراد تحصیلکرده در زمینه های جامعه شناسی و... استفاده بشه 

تنها بازار کارش تدریس و دبیری یا استاد دانشگاه شدنه!

من خیلی دوست دارم این رشته هارو ولی دلم میخواد بعدا بتونم مستقل باشم و امنیت شغلی داشته باشم ک احتما ...

یه معلمی داشتیم که از اولین روز ک پامو گذاشتم تو زشته انسانس بهم گفت:وقتی هدفت رفتن ب دانشگاهه به پول و شغل فکر نکن.همه توانت و واسه دریافت علمت بزار.دانشگاه محل یادگیریه نه بازار بورس!

اینجا ایران است خواهرگلم😊با تمام عشقی ک ب وطنم دارم میگم ک اگر دکتری هسته ای ام بخونی بازم 5درصد ممکنه ک شاغل بشی اینجا پس برو دنبال علاقت و اگر دنبال مستقل شدنی برو رشته های حوزه فنی و پزشکی که البته حوزه پزشکی ام در حال انفجاره

تو ایران خیلی کار تحقیقاتی و پژوهشی انجام نمیشه که از افراد تحصیلکرده در زمینه های جامعه شناسی و... ...

دقيقا همينه. جذبه تدريس براي استادي هم مثل قبل نيست. اخراي دهه پنجاه و اوايل دهه شصتي ها اينقدر زياد بودن و الكي وارد شدن، كه خدا ميدونه بدون مقاله درست و حسابي و الكي تجربه كاري پيدا كردن حالا نوبت به بقيه كه رسيده جلوش رو گرفتن، كلي مقاله خوب هم داشته باشي فعلا كه خبري از جذب تدريس نيست حتي حق التدريسي!!!!

جامعه ي مزخرفي داريم كلا. يه عده بدون توانايي وارد بازار كار شدن الان منم منم مي كنن درحالي كه من دارم ميبينم همون دانشجوها از استاداي بي سوادشون بيشتر تلاش كردن اما نوبت به اونا كه رسيده كار نيست تو بخش تدريس، همون قبلي ها رو به خاطر سابقه شون نگه داشتن راحت هم كنارش دكتري گرفتن و پول ميگيرن. 

رشتتون تو دبیرستان چی بود؟چه سالی کنکور دادید؟رتبه کنکورتون چند شد؟چه دانشگاهی رفتید؟و از لیسانس است ...

من رشتم برنامه نويسي كامپيوتر ، ليسانس دانشگاه آزاد تهران ، رتبه كنكورم فكر نميكنم ربطي به شغلم داشته باشه!!!!!

یه معلمی داشتیم که از اولین روز ک پامو گذاشتم تو زشته انسانس بهم گفت:وقتی هدفت رفتن ب دانشگاهه به پو ...

از انسانی که پزشکی نمیتونم برم عزیزم

روانشناسی میتونم اگه قبول شم

تو ایران خیلی کار تحقیقاتی و پژوهشی انجام نمیشه که از افراد تحصیلکرده در زمینه های جامعه شناسی و... ...

درسته.ولی خداروشکر داره رو ب بهبود میره و از نظر مطالعاتی خیلی تغییر کرده

الان هر جا بخواي وارد بشي سخته چون نسل قبل از تو بودن و راحت تر وارد شدن و هنوز كنار نرفتن! هر چي هم تلاش كني، اين خودش رو نشون ميده، نميگم نميشه هاااا اما كلا تو هر رشته اي اين اتفاق افتاده. 

من رشتم برنامه نويسي كامپيوتر ، ليسانس دانشگاه آزاد تهران ، رتبه كنكورم فكر نميكنم ربطي به شغلم داشت ...

لخه من چون کنکوری ام پرسیدم که ببینم با چه رتبه ای رفتید فکر کردم انسانی بودید.

ولی خب کامپیوتر خیلی ب رشتم مرتبط نیست

ولی خب بازم ممنون از راهنماییتون