2777
2789
باید خیلی پشتکار داشت. الان رتبه یک ارشدمون به راحتی رفت بانک. معدلت بالا باشه سریع میگیرنت. من که ا ...

بله حرفتون درسته تو هر رشته ای باید پشتکار داشته باشی و تلاش کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریاضی فیزیک سال 94 با رتبه چهار هزار. من رفتم مهندسیا رو دیدم همه دلسردن بین مدیریت و اقتصاد به اقتص ...

من انسانیم و چون مدارس نمونه و تیزهوشان قبولیاشون بالاس خیلی امیدوارم 

خداکنه حالا رتبه خوبی بیارم

من هنوز فارغ التحصیل نشدم و میخوام ارشد بدم بعدش. برا کار هم هر سال آزمون استخدامی میذارن که میخوام ...

من شنیده بودم همزمان با تحصیل تو دانشگاه کار هم میشه کرد با ساعت کمتر

من خودم توي شركتي كه مربوط به بورس هست مشغول به كارم . اينجا خيلي نيروهايي داريم كه رشتشون اقتصاد هس ...

میشه بگید حقوق و مزایاتون چیه؟چقدر درامد دارید ساعت کاری و اینا

من اقتصاد و روانشناسی و جامعه شناسی خیلی دوست دارم

درمورد روانشناسی که میدونم 

درمورد اقتصاد و کارمند بانک شدن دارم حالا تحقیق میکنم

جامعه شناسی هم فکر نکنم بازار کار چندان خوبی داشته باشه

من اينجا كارمند اداري هستم با مزايا 5 تومن حدودا درآمدمه ، مزاياش خيليه تولد و روز زن و عيدفطر و مناسبتاي اين شكلي سكه ميدن، بن خريد ميدن، وام مسكن داره، وام ضروري داره . خدارو شكر از اين لحاظا خيلي خوبه . شنبه تا 4 شنبه 8 تا 4 بعد از ظهر. البته الان 2 سال دوره شيردهي دارم كه ساعت كاريم 8 تا 2 هستش

من اينجا كارمند اداري هستم با مزايا 5 تومن حدودا درآمدمه ، مزاياش خيليه تولد و روز زن و عيدفطر و منا ...

رشتتون تو دبیرستان چی بود؟چه سالی کنکور دادید؟رتبه کنکورتون چند شد؟چه دانشگاهی رفتید؟و از لیسانس استخدام شدید یا فوق لیسانس؟

ببخشید زیاد شد سوالام

متاسفانه در کشور ما رشته های علوم اجتماعی و انسانی همیشه مورد ظلم قرار میگیرند .اقتصاد رشته ب خصوص د ...

بله درسته و خیلیا که تو این زمینه واقعا نخبه و اگاه هستن میرن از کشور ب خاطر بی توجهی بهشون و مشکلاتی ک دارن

من اقتصاد و روانشناسی و جامعه شناسی خیلی دوست دارم درمورد روانشناسی که میدونم  درمورد اقتصاد ...

من دانشجوی جامعه شناسی ام.درسته👍ولی 95 درصد افردای ک ب روانشناسی و جامعه شناسی جذب میشن صرفا علاقست و دانش😷