2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونتون ی جاست ؟؟؟؟

نه یجا نیست..منتها وقتی جهاز چیده بشه باید مابیایم شهر خودمون خب خانواده شوهرمم از این فرصت استفاده میکنن همه چیو وارسی میکنن بعدم پرو بازی درمیارن....😤😤😤

من و مامانم خودمون رفتيم بچينيم دو روز رفتيم كم اورديم شوهرم به خانواده اش گفت اومدن چند ساعته چيدن ...

اگ خوبن که اره 

ولی بعضیا واقعا حرفا بد میزنن...کم پیش میاد خوب باشن بعدش حرف در نیارن...همیندفه ی عروسی داشتیم با اینک مثلا اونا رسم داشتن کلی دعوت کنن برا چیدن و دیدن،

عروس دوسنداشت حق هم داشت با اینک من طرف داماد بودم موافق عروس بودم و هیچکس و دعوت نکرد با اینک تو ی ساختمون بود با مادرشوهر.جهازاوردن چیدن.فرداش خاله و...شوهره میرن یواشکی همه رو میبینن و کلی حرف آره پرده اش متری فلان بوده خونه رو پر نکرده و و و.

من اصلا دوست ندارم جهیزیه ام رو خونواده شوهر بیان ببینه... وقتی برام جشن نمیگیرن... جهیزیه هم دوست ن ...

دوسنداری نگو.

منم دوسندارم.من که کلا از تمام رسم ها خوشم نمیاد چه جهاز دیدن چه باربرون و...هیچ کدومم هیچوقت انجام نمیدم چون دوسندارم.

جون تو دلم برات تنگ شده بود مدیونی فکر کنی الکی میگم😎

دیوونه ای دیگه دیشب نبودی تو تاپیک خوانندگی اونقد خندیدم جات خالی بود 😍😍

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
دیوونه ای دیگه دیشب نبودی تو تاپیک خوانندگی اونقد خندیدم جات خالی بود 😍😍

جدیییی ای بابا خبرم میکردین بیام داغونش کنم

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
جدیییی ای بابا خبرم میکردین بیام داغونش کنم

نمیتونم که تگت کنم از اول با تگ کردن مشکل داشتم گوشیم همراهی نمیکنه 😭😭

نمیتونم که تگت کنم از اول با تگ کردن مشکل داشتم گوشیم همراهی نمیکنه 😭😭

حالا تو بلدی و نمیتونی من ک بلد نیستم چی🤣🤣🤣حالا یادم بده ببینم چجوریه هرجا رفتم تگت کنم

حالا تو بلدی و نمیتونی من ک بلد نیستم چی🤣🤣🤣حالا یادم بده ببینم چجوریه هرجا رفتم تگت کنم

@میزنی بعد یکی دو حرف اسم طرفو مینویسی یه لیست می یاره از تو اون انتخاب میکنی آبی که شد حله 

@میزنی بعد یکی دو حرف اسم طرفو مینویسی یه لیست می یاره از تو اون انتخاب میکنی آبی که شد حله 

خخخخ تا اینجاش یاد گرفتم ولی من یه مریضی دارم اسم اشخاص یادم نمیمونه فقط از رو عوس و چهره ینی تو عکس مروتو عوض کنی دیگه نمیشناسمت🤣🤣🤣صب کن امتحان کنم

خخخخ تا اینجاش یاد گرفتم ولی من یه مریضی دارم اسم اشخاص یادم نمیمونه فقط از رو عوس و چهره ینی تو عکس ...

امتحان کن ۱۲۳ امتحان کن

والا تا ریزشو در نیارن ک نمیرن مخان ببینن چی دااااره عروس

اونش اشکال نداره به سلیقه خودشونم بچینن اشکالی نداره 

هرکیم میخوان بیارن‌اینم اشکال نداره

دعوا‌راه نندازن الکی‌نرن تو‌قیافه اون روز و‌زهرمار‌ نکنن هرکار‌دوست دارن بکنن ولی اون‌روز و‌بذارت خاطره خوب ساخته بشه نه بد