2777
2789
عنوان

شما بودين چيكار ميكردين؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 100 پست
خواهش میکنم عزیزم 💕 کاری نکردم  خدا کنه دخترتون اونجوری که میخواین بشه و باعث افتخارتون. &n ...

زنده باشي ممنون

الهي آمين

من بعضي موقع عذاب وجدان ميگيرم ميگم حتما من بلد نبودم درست تربيت كنم

خداكمك هممون كنه راه سختي در پيش داريم

وای باورت نمیشه مامان گلی. من الان برای همین سوالی که زهره جون پرسیده همش فکر میکنم برم چندتا کتاب ب ...

كاردرستي ميكني هر چي سن بچه ميگذره شخصيتش بيشتر شكل ميگيره و ديگه قابل تغيير نيست

كاش منم زودتر يه فكري ميكردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده باشي ممنون الهي آمين من بعضي موقع عذاب وجدان ميگيرم ميگم حتما من بلد نبودم درست تربيت كنم خد ...

عذاب وجدان نداشته باش 

اما سعی کن رویه شو عوض کنی 

یه جای کار میلنگه که اینجوریه 

بگرد اونو پیدا کن و تلاش کن رفعش کنی 

خدا هم تلاشتو بی ثمر نمیذاره و کمکت میکنه 

چشم حتما سعي ميكنم

عزیزم فکر میکنم بیشتر از بحث مالی باید نگران رویه ای که دخترت در پیش گرفته باشی 

راستش من اگر جای شما بودم و پول هم داشتم خواسته اش رو عملی نمیکردم 

دو دست لباس با اکسسوری کاملش برای یه عروسی عملا مصرف گرایی محسوب میشه و مصرف گرا شدن برای دختربچه 9 ساله غلط اندر غلطه چون تمام ذهنش رو درگیر ظاهر میکنه و طبعا از خیلی چیزای مهم دیگه غافل میشه 

من اگر جای شما باشم گریه و قهرش رو تحمل میکنم و میگم میتونه یه لباس انتخاب کنه و با کفشهایی که داره و بدلیجاتی که داره ست کنه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
وایییییییییییییییییییییییییییییی. خشونتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت     واقعا اینجور رفلکسا تو ب ...

وینک اپلیکیشین تبادل لباس،کیف وکفش،زیورآلات،کلیه ملزومات بانوان ووسایل تزیینی نوودست دوم

Winkapp.ir

وینک یه اپلیکیشن خریدوفروش لباس، کیف و کفش و زیورآلات هست winkapp.ir