2777
2789
عنوان

شما بودين چيكار ميكردين؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 100 پست
به نظر من بچه ها به ظاهر مقاومت میکنن، ولی همون کاری رو که تو رفتار مادر و پدرشون میبینن، همون رو اد ...

تو این سنی که استارتر میگه نقش پدرو مادر و خصوصاً مادر خیلی پررنگه و دوستاش نمیتونن تاثیر جدی بذارن 

البته که تو سن نوجونی داستان فرق میکنه و تاثیر همسالان خیلی پررنگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس شما آشنایی با وینک؟ تا حالا خرید کردی ازش؟ ظاهر و باطن عکسا یکی هستن؟ یا اونی که میرسه دستت یه چی ...

آره من خیلی میچرخم توش😁😁 ببین همه جور پیدا میشه ولی خداییش من خیلی چیز داغون و به درد نخور ندیدم توش

اصلا هم بد دل نمیشم. اصلااااا خیلی هم خوشم میاد😁😁😁

آره من خیلی میچرخم توش😁😁 ببین همه جور پیدا میشه ولی خداییش من خیلی چیز داغون و به درد نخور ندیدم ت ...

چه روحیه جالبی داری شما. انگار همه چیز برات سرگرمیه. ادمیزاد خوشش میاد اینقدر راحت میگیری همه چیزو   

تو این سنی که استارتر میگه نقش پدرو مادر و خصوصاً مادر خیلی پررنگه و دوستاش نمیتونن تاثیر جد ...

آره البته دختره دیگه، دخترا زودتر میخوان بزرگ بشن و بندازن خودشونو تو نوجوونی انگار

سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت گیر بله خواهر 😁

وای باورت نمیشه مامان گلی. من الان برای همین سوالی که زهره جون پرسیده همش فکر میکنم برم چندتا کتاب بخونم تا این وروجک جانم میرسه به سن گل دختر زهره جون یهویی شوکه نشم. هرچند که تو بعضی مواقع واقعا کتاب خوندن جواب نمیده و باید تو دنیای واقعی با چالش رو به رو شد. ببین در چه حد سخت گیرم من  

ممنون صدف جون  خيلي خوب راهنمايي ميكني

خواهش میکنم عزیزم 💕

کاری نکردم 

خدا کنه دخترتون اونجوری که میخواین بشه و باعث افتخارتون.

پدرو مادرم تا یه حدی میتونن تو تربیت بچه نقش داشته باشن ، 

بقیه اش با خداست 

باید وظیفه مون رو درست انجام بدیم و بقیه رو بسپریم به خدا 

همه جا که ما با هاشون نیستیم 

از خدا بخوایم که همیشه دست بچه هامونو بگیره و تلاشمون رو بی ثمر نذاره 

بدتر تازه مجردم😂😂😂 اما عاشق بچه هام😂

وینک اپلیکیشین تبادل لباس،کیف وکفش،زیورآلات،کلیه ملزومات مخصوص خانوم هاووسایل تزیینی منزل(نوودستِ دوم)

Winkapp.ir

وینک یه اپلیکیشن خریدوفروش لباس، کیف و کفش و زیورآلات هست winkapp.ir
آره البته دختره دیگه، دخترا زودتر میخوان بزرگ بشن و بندازن خودشونو تو نوجوونی انگار

ماما گلي خوشبحالتون معلومه خيلي مهارت تربيت فرزند داري

من كه خيلي كم ميارم