2777
2789
عنوان

شما بودين چيكار ميكردين؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 100 پست
یه کفش براش بگیر که رنگش با هر لباسی ست بشه.......یا ببرش بیرون اونقدر خستش کن که از لباس خریدن پشیم ...

آخه اينكارو كنم شروع ميكنه به لجبازي 

گريه و قهر 

انقدر ميگه تا كوتاه بيام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم.....دختر من نه سالشه ...من براش ماهانه 50 میریزختم البته وقتی مدرسه میرفت..........یه مدت ...

چه خوب. پس نقدی نمیدین بهش. کارت بانکی قابل کنترل تره. ایده خوبی بود. ممنون   پس مخارج دم دستی رو گذاشتین به عهده خودش تا از پول خودش برداره. اینم روش جالبیه

آخه اينكارو كنم شروع ميكنه به لجبازي  گريه و قهر  انقدر ميگه تا كوتاه بيام

یه جوری نگو که متوجه بشه از عمد میگی..........از الان بخوای برای هر مراسمی براش چند دست لباس بگیری بعدا خیلی برات سخت میشه...

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
چه خوب. پس نقدی نمیدین بهش. کارت بانکی قابل کنترل تره. ایده خوبی بود. ممنون     پس مخارج د ...

بله مثلا میگه مامان پول بده برم بستنی بخرم............ده ت بهش میدم میگم بقیشو بیار............بعد که میاره میگم بزار تو کیفت شاید لازمت شد...........اینجوری خوشش میاد...........یه جاهم کهمیریم یهو پول لازمش میشه همیشه یه مقداری در حد 5 ت همراهش هست............حس خوبی بهش میده.............ولی ماهانه اش که بیشتره میره توی کارتش

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
حالا که فعلا موقعیتت اورژانسی و باید یه جوری رفع و رجو کنی. اما باید کم کم یاد بگیره و بفهمه ارزش پو ...

درست ميگي عزيزم

بايد ياد بگيره پول راحت بدست نمياد زحمت داره

قيمتاشون بالاس حداقل دست دوم آدم بگيره نصف بشه قيمتش

طلای کار کرده شنیدم. اما فکر نکنم از این بدلیجات دیگه دسته دو هم کسی بفروشه. مثلا این خنزر پنزرای تو مترو رو دیگه کسی دست دو نمیده که

عزیزم تاحالابه تبادل فکرکردی؟دراین موردبادخترت صحبت کن، به نظرم حتماباهم برین توسایت وینک اونجاکلیه ملزومات خانوماودخترخانومامثل لباس،کیف وکفش،زیورآلات و.....نوودست دوم هست که 

مطمئنم میتونین چیزای خوبی توش پیداکنین،البته وسایل تزیینی هم دارن

Winkapp.ir

وینک یه اپلیکیشن خریدوفروش لباس، کیف و کفش و زیورآلات هست winkapp.ir

ای بابا استارتر واقعاً میگی؟

یعنی کلاس سوم رو تازه تموم 

خدا آخر و عاقبت بچه هامونو ختم به خیر کنه 

شما خیلی به مد و لباس و اینجور چیزا اهمیت میدی؟

باید تو نزدیکانش دیده باشه که اینطوری بشه

دوستاش به تنهایی نمیتونن تاثیر بذارن تو این سن