_چکاوک_ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 429 عنوان شعر 45 بازدید | 3 پست یک روز به شیدایی در زلف تو آویزمزان دو لب شیرینت صد شور برانگیزمگر قصد جفا داری اینک من و اینک سرور راه وفا داری جان در قدمت ریزمبس توبه و پرهیزم کز عشق تو باطل شدمن بعد بدان شرطم کز توبه بپرهیزمسیم دل مسکینم در خاک درت گم شدخاک سر هر کویی بی فایده میبیزمدر شهر به رسوایی دشمن به دفم برزدتا بر دف عشق آمد تیر نظر تیزممجنون رخ لیلی چون قیس بنی عامرفرهاد لب شیرین چون خسرو پرویزمگفتی به غمم بنشین یا از سر جان برخیزفرمان برمت جانا بنشینم و برخیزمگر بی تو بود جنت بر کنگره ننشینمور با تو بود دوزخ در سلسله آویزمبا یاد تو گر سعدی در شعر نمیگنجدچون دوست یگانه شد با غیر نیامیزم 1398/03/07 | 11:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_چکاوک_ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 429 چقدر همه چیم ریخته بهم... دلم میخواد حرف بزنم... راهی پیدا کنماما نمیدونم از کجا بگم.. از چی لگم... اصلا از گناه حرف زدن خودش گناهه... هووووف... دلم ک میگیره فقط میام نی نی سایت
hamid_r_62 عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 450 باران زده بر شاخه ها، یادت صدایم میزندباران بهار من گذشت، آن روزگار من گذشت، یادت صدایم میزند، یادت صدایم میزند... برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ مجبور به انتخاب بشی
فاطکوووو عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 313 چقدر همه چیم ریخته بهم... دلم میخواد حرف بزنم... راهی پیدا کنم اما نمیدونم از کجا بگم.. از چ ... مسیحای جوان مرد من! ای ترسای پیر پیرهن چرکینهوا بس ناجوان مردانه سرد است...