2777
2789
عنوان

گرفتگی سمت راست زیر شکم

250 بازدید | 17 پست

سلام،من هفته18 بارداری هستم ، امروز از خواب بیدار شدم اومدم تکون بخورم زیر شکم سمت راست انگاری پیچ خورد، گرفت! اروم چرخیدم سمت چپ ول کرد ، ولی هرازگاهی خفیییف تیر میکشه...طبیعیه؟

آره تو بارداری اتفاقا عجیب زیاد میفته ولی تو چرخش مراقب باش 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اروم چرخیدم😢

نگران نباش کلا تنها چیزی که مهمه تو این دوره تعداد حرکت جنینه در ساعت پنج تا باید بشه ...همین کنترل کنی کافیه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
نگران نباش کلا تنها چیزی که مهمه تو این دوره تعداد حرکت جنینه در ساعت پنج تا باید بشه ...همین کنترل ...

من هنوز حرکتتشو حس نمیکنم ، فقط وقتی دستمو بزارم روی سکمم میفهمم کی خوابه که بیدار

من هنوز حرکتتشو حس نمیکنم ، فقط وقتی دستمو بزارم روی سکمم میفهمم کی خوابه که بیدار

آره راستی چهار ماهته ببین من تا قبل پنج ماهگی ضربان قلبش حس میکردم نبضشو یعنی ...البته خیلی ها میگن اون جریان خون که داره میره به جفت به هر حال همون دلگرمی بود ..وای تکونش شروع میشه اصلا یه حالیه .نگران نباش هر چه زودتر آماده لگداش باید بشی 

عزیزم منم هفته بیست هستم ازکجا میفهمی خوابه یا بیداره؟اصلا هیچی حس نمیکنم فقط گاهی مثل نبض میزد شکمم دو سه روزه نمیزنه نگرانم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
آره راستی چهار ماهته ببین من تا قبل پنج ماهگی ضربان قلبش حس میکردم نبضشو یعنی ...البته خیلی ها میگن ...

اره اوایل نبض بود الان چندروزه حس میکنم دستوپاشو تکون میده 😍😍 لگد بزنه ادم خیالش راحته که خوبه حالش

عزیزم منم هفته بیست هستم ازکجا میفهمی خوابه یا بیداره؟اصلا هیچی حس نمیکنم فقط گاهی مثل نبض میزد شکمم ...

عزیز دل دستمو روی پوست شکمم میزارم وقتی منشستم زیر دستم حسش میکنم... یه چیز شیرین بخور بعد بشین بگرد دنبالش ، منم خیلی وقتا حس نمیکنم ... نگران نباش

اره اوایل نبض بود الان چندروزه حس میکنم دستوپاشو تکون میده 😍😍 لگد بزنه ادم خیالش راحته که خوبه حال ...

ایشالا به زودی حس میکنی عزیزم