2789
عنوان

تشک نوزاد

568 بازدید | 24 پست

سلام خانم ها چند وقته پیش یه تشک نوزاد دیدم تو شیپور گفت که کاملا نو و سالمه و قیمتش هم 80 میگفت چون شهر دیگه بود من 20 اضافه تر دادم اوردن برام.وقتی اوردن و تحویل دادن من و شوهرم دیدیم اصلا نرم نیست تعجب کردیم.زیپش رو باز کردم دیدم توش فیپه دور فیپ رو از این ابرهای زرد رنگ گذاشتن که فیپ داخلشه.خیلی دلم گرفت از این کارشون.

به نظرتون برای بدن بچه ضرر داره؟ استفاده کنم یا بیخیالش بشم؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فيپ چيه؟  شايد از اين تشك طبي هاست كه خيلي سفته

اره روش نوشته تشک رویال.

تاحالا این تشک سفت هارو داخلشو دیدی؟من اولین باره دیدم.دورش ابره داخلش یه قطعه بزرگ فیپه

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

خیلی دلم گرفت از اینکه معلوم بود کلی استفاده کردست و روش لکه هم داشت در حالیکه 100 تومن بهم فروخت با پول اوردنش.یه تخت از یونولیت که استفاده کرده این قیمت نبود.قسم خوردم دیگه از شیپور استفاده نکنم.

تشکا خیلی گرونن 100ک چیزی نیست. بعدم تشک طبی همینه دیگه سفت هست

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
تشکا خیلی گرونن 100ک چیزی نیست. بعدم تشک طبی همینه دیگه سفت هست

من حاضر بودم بیشتر هزینه کنم تشک نرم و طبی بگیرم این خانم تو تبلیغش نوشت کاملا نو و سالم و طبی و نرم. هیچکدومش نبود.قرار نیست واسه فروختن جنس دروغ بگیم.دیدم بااین مشخصات 80 خوبه خریدم.فکرشو نمیکردم یونولیت باشه.