2789
عنوان

تشک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 24 پست
من حاضر بودم بیشتر هزینه کنم تشک نرم و طبی بگیرم این خانم تو تبلیغش نوشت کاملا نو و سالم و طبی و نرم ...

فکر کنم اکثرا همین چیزا داخلشونن. کنجکاوم کردی تشکمو نگاه کنما

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
فکر کنم اکثرا همین چیزا داخلشونن. کنجکاوم کردی تشکمو نگاه کنما

الان از داخل تشک بهت عکس میدم ببینی وحشت میکنی. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حاضر بودم بیشتر هزینه کنم تشک نرم و طبی بگیرم این خانم تو تبلیغش نوشت کاملا نو و سالم و طبی و نرم ...

اگر واقعا تشک طبی باشه خوبه که 

اونا که نرم هستن فنری هستن اتفاقا ضرر دارن 

بعدشم مجبور نیستی از شهر دیگه خرید کنی که نبینی چی میخری شیپور خوبه اما تو شهر خودت 

یارب نظر تو برنگردد...
اگر واقعا تشک طبی باشه خوبه که  اونا که نرم هستن فنری هستن اتفاقا ضرر دارن  بعدشم مجبور ...

نمیدونم والا حس بدی بهم دست داد از این تشک اخه گفت نو هست اما اوردنش دیدم کثیفه...

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
نمیدونم والا حس بدی بهم دست داد از این تشک اخه گفت نو هست اما اوردنش دیدم کثیفه...

درسته دروغ نباید بگه 

البته این رنگهای سفید در اثر موندن توی انبازی هم گاهی لکه میشه

یارب نظر تو برنگردد...
درسته دروغ نباید بگه  البته این رنگهای سفید در اثر موندن توی انبازی هم گاهی لکه میشه

سفید نبود گلم.پارچه تقریبا زرد نارنجی بود با کلی خرس های کوچیک روش اما دیدم یک لکه اندازه پیش دستی روشه و سیاه شده.دلم شکست که گفت نو و سالم. این که معلوم بود کلی استفاده شدست