2777
2789

مامان یکی رو نفرین کرد که "الهی آواره کوچه و خیابون بشی"، خیلی پولدار بود و شوهرش عاشقش بود، با دو تا بچه و داماد و نوه طلاق گرفت و پولهاش به باد فنا رفت و واقعا آواره کوچه و خیابون شد!!!

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘
عزیرم شوهرا هیچ وقت ادم نمیشن 😢

آره بابا.خودتو ن نکن.شوهر من میدونست مامانش مقصره ولی باز طرفش و گرف هر چی خواست ب منم گف.پیاله از جهازمم زد شکوند فردا میخوام همون پیاله رو بکنم اندرونش

خودت باش.مگ خودت چشه:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرین که بر میگرده به خود ادم

ولی میگن اگه ا  رفتار کسی ناراحت شدی اگه کسی باهات بد کرد تا وقتی زنده از حتما جواز کاراشو میگیره و همون بلا سرش میاد!

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم
حس میکنم دیگ برام مهن نیس.من خیلی کوتاه اومدم داره سواری میگیره بدم میاد از خودم

چقدر خوب درکتون میکنم😔 شوهر منم همینجوریه چند ساله اومدم تو شهر غریب باهاش زندگی میکنم با همه جور ادا و اطوار خودش و خانوادش ساختم، عاشق یکی دیگه بود تحمل کردم، حالا میگه تو هیچ کاری برای من تو زندگیم نکردی فقط مشکلاتم رو بیشتر کردی! 

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

به زبون نیاوردم که نفرین میکنم ولی بچه که بودم بابامینا قرار بود برن مسافرت بعد یه شب بابام که از ماشین پیاده شد زن بابام بهم گفت توام میای؟منم با زبون بچگی گفتم اررره اونم گفت وقتی تو میای به ما خوش نمیگذره،منم بدون اینکه به بابام بگم چرا گفتم نمیام بعدم رفتم خونه مامانم اون چند روزو بابام زنگ زد گفت نمیای؟مطمئنی؟گفتم نه و قطع کردم همون لحظه یه قطره اشک از چشمام ریخت بعد که رفتن تو جاده خواهرم که کوچیک بود یعنی دختر زن بابام از شیشه ماشین پرت شد بیرون پوست نصفه بدنش کنده شد البته وقتی فهمیدم و دیدمش خیلی ناراحت شدم... بعدم وقتی بزرگ شدم خیلی موارد پیش اومد که زن بابام بد منو خواست یه روز دیگه خسته شدم برگشتم پیش مامانم تا الانم ندیدمشون بعد ۶ سال ولی به محض اومدنم پدر زن بابام بخاطر دیابت پاشونو قطع کردن بعدم فوت شدن،یه مدت کوتاه بعدش برادر ۲۶ سالشون سرطان گرفتن فوت کردن البته من هیچوقت به زبون نیاوردم که نفرین میکنم این اتفاقارم همش سعی کردم به خودم بقبولونم که به من ربطی نداشته ولی معتقدم چه من چه بقیه اگر بدی کنیم جوابشو حتما میبینیم

به زبون نیاوردم که نفرین میکنم ولی بچه که بودم بابامینا قرار بود برن مسافرت بعد یه شب بابام که از ما ...

اینجاست که میگن چوب خدا صدا نداره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اینجاست که میگن چوب خدا صدا نداره

بله

بخاطر همین همیشه مطمئنم اگر کسی بدی کرد کافیه بسپارمش به خدا از طرفیم خیلی از اینکه به کسی آسیب بزنم میترسم همیشه ام با همه سر اینکه کاری به کار هم نداشته باشید و غیبت نکنید و... درگیرم چون میدونم یا به خود طرف یا به بچش برمیگرده

چقدر خوب درکتون میکنم😔 شوهر منم همینجوریه چند ساله اومدم تو شهر غریب باهاش زندگی میکنم با همه جور ا ...

عزیزم من شوهرم اصلا دوستم نداره صبی دم اذانی بیدارشدم با صدا بلند گریه کردم شوهرم بیدار شد گف چته

قششششنگم میدونهمن ازچی ناراحتم 

تو خونه مادرشم زندگیم داره از هم میپاشه

زنو شوهر بهم دلسرد شدیم خیلی زیاد جوری ک من هر روز ب طلاق فک میکنم

خدا خیری ب مادرش نده الهی ب زمین گرم بخوره الهی ی سکته ای بکنه ک نتونه با زبونش زندگی عاشقونه دوتارو بهم بریزه

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔