2777
2789
عنوان

وسواس فکری

175 بازدید | 22 پست

سلام خواستم بگم کسایی که وسواس فکری دارن حتمادکتربرن من خودم دوسال این مشکلو داشتم😢😟😟 الان دوماهه دارومیخورم خیلی بهترشدم واقعابه جرئت میتونم بگم بدترین مریضیه ادمونابوددددمیکنه درکنارداروحتما خودتونم به خودتون کمک کنید اگردارویی که دکتردادمفیدنبودواستون ببریدکه یاعوضش کنه یادوز دارو روکم یازیادکنه  ایشالا هرکس این مشکلو داره خداکمکش کنه

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

نشونه هاش چیه ... درگیری فکری چقدر باشه اسمش میشه وسواس فکری ؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر بستن شیرگاز مطمنا ولی چک میکنم ۵۰ تا پله میرم پایین میدونم درقفل کردم عین خنگا برمیگردم چک میکنم بعضی وقتا شاید چند بار یه در چک میکنم وقتی  بچم با شوهرم میره بیرون یا شوهرم میره سر کار تمام بلایای اسمونی جلو چشم من رژه میره 

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
سلام مثلا چطوری بودی ؟یکم توضیح بده

مثلا مدام رو یه چیزکلیک میکردم اصلا تو زندگی خودم زندگی نمیکردم همش توافکارم بودم .مثلا همش میگفتم اگه فلانی توخونش اینجوری درموردم حرف بزنه چی؟ اگه خواهرم زودترازدواج کنه چی؟ کلا همشششش درگیرحرف مردم بودم اصلا زندگیم نابودشده بود جوری که وقتی ام ار ای دادم گفتن مویرگهای سرت دراثراین ناراحتی هاوافکاری که خودت واسه خودت درست کردی داغون شدن😖😟

خواب اور نیست اونوقت

نه عزیزم من  واسه کنکورم میخونم خیلی خواب اورنیستش البته بستگی به نوع داروداره ولی کلا بهترازاون فکرای چرته 

خدهروشکر که الان احساس خوبی دارید...فقط پیش روانپزشک رفتید؟

قربونت عزیزم😍

نه دکترمغزواعصابه اما دکتره ادم خوبی بودهردفعه یه ساعت فقط باهام صحبت میکنه