2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 22 پست
ببين من همش فوبياي خانواده همسرمو دارن ك چيكار ميكنن چي راجبم ميگن خودشونو واس شوهرم لوس نكنن و اين ...

بله سعی کنیدبهش دامن نزنیدوبابی خیالی طی کنید

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش ميترسم اونا عزيز تر از من شن 

حساس نباش اززندگیت لذت ببر اونادرهرحال پدرومادرشن وعزیزن واسش شماهم جای خودتوداری ناراحت نباش گلم هرچقدرفکرکنی حالت بدترمیشه اونوقت ممکنه مثل من مجبورباشی داروبخوری 

حساس نباش اززندگیت لذت ببر اونادرهرحال پدرومادرشن وعزیزن واسش شماهم جای خودتوداری ناراحت نباش گلم هر ...

باور كن ب حدي از اين قضيه ترس دارم ك نگو دلمو خوردم ديگه 

باور كن ب حدي از اين قضيه ترس دارم ك نگو دلمو خوردم ديگه 

خونه داری؟ من ازپشت کنکوربودن وخونه نشینی اینطورشدم سعی کن خودتوسرگرم کنی آخه خیلی حساس شدی عین من

خونه داری؟ من ازپشت کنکوربودن وخونه نشینی اینطورشدم سعی کن خودتوسرگرم کنی آخه خیلی حساس شدی عین من

اره خونه دارم ولي بيرونم ميرم سرگرمم باشم اين فكرا هست چيكار كنم😔

اره خونه دارم ولي بيرونم ميرم سرگرمم باشم اين فكرا هست چيكار كنم😔

ویسای روانشناسی گوش کن دکتربه من گفت حتمااااااورزش کنم وروزی نیم ساعت دویدن روانجام بدم توهم حتماانجام بده دوش اب گرمم خونرسانی به مغزروافزایش میده بروکلاسهای خیاطی یاورزشی زودترخودتو نجات بده اگرهم تونستی بایه روانشناس مشورت کن حتما 

فکرشونکن خواهرم😘😘