2777
2789
عنوان

درباره بانک خون بند ناف..........!!!

26887 بازدید | 30 پست
سلام دوستان .... راستش من خیلی درباره بانک خون بند ناف تحقیق کردم.... دیدم خیلی از دوستان درابرش سوال می کنن ... یا چیزیای جسته و گریخته ای راجع بهش می دونن که شاید به اشتباه بندازتشون....
واسه همین مطالبی رو که تو تاپیک مامانی خردادی گذاشتم اینجا هم می ذارم تا باقی مامانا هم استفاده کنن....
امیدوارم به دردتون بخوره....
Lilypie Maternity tickers
اول بذار راجع به بند ناف بگم.....
ببین بند ناف سرشار از سلولهای بنیادیه ... که تا حالا به خاطر اینکه اطلاعی ازش نداشتن به راحتی دورش مینداختن غافل از اینکه خیلی کارا میشه با این سلولا انجام داد.....
حالا سلولهای بنیادی چین؟؟؟؟؟
سلولهاب بنیادی همون سلولهایی هستن که بدن نی نی های ما رو از اول زندگیشون تشکیل می دن .... و باعث به وجود اومدن یه انسان میشن....
این سلولها خصوصیاتی دارن که سلولهای دیگه بدن ما اونا رو ندارن ...
مثلا اینکه سلولهای بنیادی رو میشه برای ساختن هر سلولی از بدن مورد استفاده قرار داد مثلا پوست یا خون یا هر چی.....
بعدم اینکه این سلولها اگر در شرایط خاصی قرار داده بشن نمی میرن یعنی میشه اونا رو برای سالها نگه داشت ... در صورتی که باقی سلولها همونطور که می دونیم می میرن و از بین میرن!!!!
یکی دیگه اینکه در اثر تکثیر پیر نمیشن..... تمام سلولهای ما در اثر تکثیر پیر میشن و به خاطر اینه که ما پیر میشیم و بدنمون کم کم از بین میره!!!!

خب حالا این سلولهای بنیادی به چه دردی می خوره؟؟؟؟
ببین از این سلولها می تونن برای ساختن سلولهای دیگه استفاده کنن .... البته تو ایران یعنی موسسه رویان این سلولها رو از نظر سلولهای خون دارن روش کار می کنن..... اما این به این معنی نیست که ازش خون تولید می کننن و فکر کنیم که چه کاریه .... به جاش می تونیم خون بدیم....
بلکه روی بیماریهای خونی دارن کار میکنن.... مثل سرطان .... هموفیلی .... تالاسمی .... یا بیماریهایی که خیلی از ما حتی اسمشو هم نمی دونیم..... یعنی تا درصد بالایی با استفاده از این سلولها می تونن این بیماریها رو درمان کنن.....
البته این فقط توی ایرانه.....
توی هر جای دنیا روی یک موضوع متمرکز شدن و این اصلا بد نیست .... اتفاقا خوب هم هست و باعث میشه تا سریعتر به درمان بیماریها دست پیدا کنن .... مثلا توی آلمان روی سلولهای مغز کار میکنن .... بیماریهای مثل پارکینسون یا چیزایی که به مغز مربوط میشه رو درمان می کنن....
یا مثلا جای دیگه روی سلسله اعصاب ... یعنی اگه خدای نکرده کسی در اثر اتفاقی مثلا تصادف فلج بشه و سلولهای بنیادیش در دسترس باشه یه چیزی بالای 80 درصد تونستن فلجش رو از بین ببرن....
حتی بیماریهای کبد رو میشه با این سلولها درمان کرد....
حالا به یه چیزی فکر کنین .....
هزاران سال پیش ... هر 100 سال یه اختراع به وجود میومد .... هر چی جلوتر بیایم سرعت پیشرفت علم بیشتر میشه و الان دیگه در صدم ثانیه یک اختراع یا یک کشف علمی پیدا میشه.....
ما الان کجاییم؟؟؟
بچه های ما الان به دنیا میان .... اما هممون می دونیم که خیلی بیشتر از اونی که عمر ما قد میده قراره زندگی کنن....
فکر کنین کوچولوی شما بزرگ میشه و مثلا زبونم لال ناراحتی قلبی میگیره ... حالا اگه سلولهای بنیادیشو براش نگه داشته باشین دکترا می تونن براش یه قلب جدید بسازن..... و بهش زندگی دوباره بدن..... حالا چی فکر می کنین؟؟؟؟
مطمئنا هیچی نمی تونه یه پدر و مادر و به اندازه سلامتی فرزندشون خوشحال کنه....
تازه من فقط مثال زدم....... یک کم بهش فکر کنین!!!!!!!!!!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا ما دو جور بانک بند خون بند ناف داریم ....
یه بانک خصوصی یه عمومی .... که براتون توضیح میدم......
ببینین .... بانک عمومی مثل چی می مونه مثل اینکه شما برین خون اهدا کنین... خون شما رو میگیرن و اگر کسی نیاز داشت براش استفاده می کنن..... شما بعد از اهدا نمی تونین بفهمین خون کجاست یا بگین این خون رو برای خودم نگه دارین اگه مشکلی برام پیش اومد استفاده کنین.....
خب این در مورد خون خیلی چیز بدی نیست ... چون خیلی راحت میتونن از خون شما برای کس دیگه و از خون کس دیگه برای شما استفاده کنن ... فقط باید گروه خونیتون با هم یکی باشه....
این در مورد خون بند ناف خیلی فرق داره ..... سلولهای بنیادی که برای رفع مشکل هر فرد استفاده می کنن باید شباهت ژنتیکی خیلی زیادی با خود اون فرد داشته باشه .....
که این حتی ممکنه در رابطه با برادرو خواهر ها و یا پدر و مادر هم صدق نکنه ... یعنی نشه از سلولهای بنیادی فرزندتون برای شما استفاده کنن... البته باز هم بستگی به شباهتهای ژنتیکی شما و فرزندتون داره!!!!
حالا بانک خصوصی چیه ؟؟؟
شما خون بند ناف کوچولوهاتون و برای خود اونها ذخیره می کنین ..... تا اگر خدای نکرده اتفاقی برای اونا افتاد به راحتی در دسترس دکترها قرار بگیره .... و چون این سلولها متعلق به همون آدمه با همون فاکتورهای ژنتیکی ....پس مطمئنا میشه به درستی ازشون استفاده کرد و نگران قبول یا رد کردن درمان نبود....
مثل پیوند عضو می مونه ... دیدین مثلا کسی رو که پیوند کلیه می کنن .... باید منتظر باشه تا ببینه بدنش اون کلیه رو قبول می کنه یا نه ؟؟؟ و گمونم تا آخر عمرش باید داروهایی رو بخوره که احتمال رد پیوند رو از بین ببره؟؟؟
حالا فکر کنین کلیه شمارو از بدنتون در میارن یه تغییراتی روش می دن و دوباره به بدنتون پیوند می زنن..... خب شما نگران نیستین که بدن کلیه رو پس بزنه ... چون این کلیه مال خود شماست ... و تمام سلولهاش با بقیه سلولهای شما مطابقت داره .... ..
نمی دونم تونستم به زبون ساده توضیح بدم یا نه ؟؟؟؟
من و همسری از خیلی وقت پیش داریم راجع به این قضیه تحقیق می کنیم ... با وجود اینکه واقعا از نظر مالی تو وضعیت خوبی نیستیم .. اما تصمیم گرفتیم حتی با قرض کردن خون بند ناف امیر علی رو توی بانک خصوصی رویان برای خود امیر علی نگه داریم....
البته واقعا بابت این قضیه ناراحتیم که فقط می تونیم یکی از گزینه های عمومی یا خصوصی رو انتخاب کنیم .... چون تعداد سلولهای بنیادی بند ناف محدوده ... و فقط میشه توی یکی از این بانکها ذخیرش کرد...
دلمون می خواست هم برای خود امیر علی نگه داریم .. هم یه قسمتش رو اهدا کنیم که نشد!!!!
تمام مراحل عضویت و بستن قرارداد توی سایت شرکت فناوری بن یاخته های رویان هست ....

که آدرسش اینه : http://rsct.ir/fa/index.php/blood_bank

بد نیست یه سری بزنین .....
به نظرم این بهترین هدیه و بهترین سرمایه گذاریه که می تونیم برای بچه هامون انجام بدیم.....
به 10 سال یا 20 سال دیگه فکر کنین که علم چقدر پیشرفت میکنه و چه استفاده هایی میشه از این سلولها برای بچه هامون انجام داد.....
سلام حادثه جون
مرسی منم تا همین چند روز پیش داشتم دنبال این موضوع می گشتم...همه چیز رو خوب توضیح دادی ...فقط من اضافه می کنم هزینه قرارداد امسال 810 هزار تومنه...و از سال دوم هم تا هر وقت که از بانک استفاده بشه شارژ سالیانه 100 هزار تومنه
طلا جونم مطمئنی؟؟؟
هزینه قرارداد امسال 835 هزار تومنه ....و از سال دوم 104 هزار تومن هزینه نگهداری می گیرن....
آزمایشاتش هم حدود 110 هزار تومن میشه که من با بیمه تامین اجتماعی 78 هزار تومن دادم....
سلولهای نی نی ما ناکافی بود. :(
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بیشتر ببینید
ماما فی فی بله تبریزم انجام میدن ....

نمایندشم خانم ولی پوره .....
این آدرس نمایندگی :

خیابان آزادی- مابین گلگشت و گلباد- روبه روی بانک ملت- مرکز پزشکی جهاددانشگاهی

اینم شماره هاشه :
0411-3357924-0411-3357934-0411-3357956

اینا رو از تو همون سایت پیدا کردم عسیسم!!!
نگین جون شیوا جون .... اگه قصد دارین بازم بچه دار بشین برای نی نی بعدی اقدام کنین... خواهر و برادر ها شباهتا ژنتیکی زیادی به هم دارن معمولا....
احتمالش هست که بشه از سلولها برای برادر و خواهر ها هم استفاده بشه!!
سلولهای بنیادی در درمان آلزایمر و دیابت به کار گرفته می شوند

یک دانشمند " دانشگاه هوستون " می گوید که با استفاده از سلولهای بنیادی روشی ابداع کرده است که می تواند به کشف درمان های جدید برای آلزایمر ، دیابت و سایر بیماریها منجر شود . " روبرت شوارتز " رئیس مرکز تنظیم ژن و درمان شناسی مولکولی ، گفته است که روشی ابداع کرده است که به سلول های معمولی پوست انسان اجازه میدهد دوباره برنامه ریزی شوند و به سلولهای قلب که مشابه سلولهای بنیادی جنینی هستند ، تبدیل شوند . شوارتز و همکارانش می گویند : این سلولها را می توان کشت داد و به سلولهای کامل قلب تپنده تبدیل کرد و آسیب ناشی از حملات قلبی گذشته را جبران نمود . سلولهای جدید جایگزین بافت آسیب دیده قلب می شوند . محققان اعلام کردند : آزمایش های اولیه بالینی با استفاده از سلولهای دوباره برنامه ریزی شده بر روی قلب واقعی بیماران ، در عرض یک یا دو سال آینده آغاز می شود . شوارتز افزود : وی و گروهش اکنون در حال فعالیت بر روی تبدیل سلولهای بنیادی تحریک شده به سلولهای ماهیچه ای اسکلتی هستند تا بتوانند دیستروفی عضلانی را درمان کنند .

استفاده از سلول های بنیادی در پیوند اعضا

در حالی که سلول های بنیادی جنینی ES به عنوان یک منبع مهم از سلول های مجزا ساز برای تولید بافت به شمار می آیند ، نتایج حاصل از مطالعات جدید نشان می دهد که سلول های کاردیو میوسایت مشتق شده از ES می توانند به طور کاربردی در بافت از دست رفته قلبی در بسیاری مدل های حیوانی دارای بیماری های قلبی جانشین شوند . دکتر توموساریک از موسسه نوروفیزیولوژی آلمان گفت : در این خصوص برای بررسی خواص ایمونولوژیکی سلولهای کاردیومیوسایت مشتق شده از ES محققان از یک موراین ترنسژنیک خط سلولی ES برای بیان GFP و مقاومت ویژه آنتی بیوتیک در سلول های قلبی مشتق شده از ES استفاده کردند بر اساس این گزارش این خط سلولی محققان را برای پاک کردن کامل سلولهای پیشرو قلبی GFP و تعین خواص ایمنی شناسی آن قادر ساخت .این مطالعات نشان دادند سلول های مشتق شده کاردیومیوسایت عموما سطوح پایینی از درجه I ملوکولی MHC را روی سطح سلول متراکم می کنند . علاوه بر این تجربیات سیتوتاکسی مشخص کردند : سلول های قلبی مشتق شده از سلول های ES در برابر کشته شدن به وسیله سلول های آلوژنیک T وNK مقاوم اند . بر این اساس مشخص شد حتی تنظیمات قوی مولکول های MHC درجه I روی سطح سلول های قلبی آنها را به اثرات سلول های ایمنی حساس نکرده است.