2777
2789
عنوان

درباره بانک خون بند ناف..........!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 27365 بازدید | 31 پست
ابداع روشی جدید برای ترمیم ضایعات استخوانی با استفاده از سلولهای بنیادی

نایب رئیس انجمن جراحان فک و صورت ایران از ابداع روشی نوین برای ترمیم ضایعات استخوانی با استفاده از سلولهای بنیادی خبر داد . دکتر علی حسنی ، متخصص جراحی دهان ، فک و صورت گفت : کار تحقیقی بر روی این پروژه با همکاری متخصصان سلول های بنیادی در حال انجام است . هدف از این تحقیق ترمیم نقایص استخوانی ناحیه فک و صورت با کیفیت بالاتر و آسیب بافتی کمتر است که بدین ترتیب تحولی نوین در جراحی های دهان ، فک و صورت صورت میگیرد. وی گفت : بررسی و معرفی ناحیه قدامی کام جهت برداشت برای استخوان به عنوان شیوه ای جدید ، درمان ضایعات عروقی داخل استخوان فک به روش غیر جراحی با تزریق مواد اسکلرزان و استفاده از پیوند چربی گونه جهت ترمیم مخاط سینوس فکی در اعمال جراحی ایمپلنت و همچنین استفاده از این بافت جهت پوشش پیوند استخوان در نواحی خلفی فک بالا از جمله این موارد است که در مجلات بین المللی ISI ثبت شده و قابل دسترسی است . وی با بیان اینکه در جراحی های دهان ، فک و صورت ارائه روش های نوین درمانی که موجب افزایش سرعت ، دقت و کیفیت عمل شود بسیار حائز اهمیت است ، استفاده از پیوند چربی گونه برای پوشش مواد جایگزین استخوان ( پودر استخوان ) در اعمال جراحی نواحی خلفی فک بالا در زمان کار گذاری ایمپلنت و ارائه روش پیوند استخوان هلالی شکل جهت ترمیم نواقص استخوانی اطراف ایمپلنت در زمان جایگذاری فوری را از دیگر روش های نوین ارائه شده خواند .

Lilypie Maternity tickers
امکان شنوایی مجدد با ترمیم حلزون گوش بدنبال پیوند سلولهای خون بند ناف

بر اساس داده های یک گروه از محققین ایتالیایی که در مجله cell transplantation به چاپ رسیده است ، از دست دادن شنوایی بعلت صدمه ی حلزون گوش ممکن است توسط پیوند سلولهای بنیادی خونساز خون بند ناف درمان شود چرا که شواهد حاکی از مهاجرت تعدادی از سلولها به حلزون گوش صدمه دیده و ترمیم نرونها و سلولهای موهای حسی است.به این ترتیب ، امید تازه ای در درمان آسیب های شنوایی بخصوص آسیب های ناشی از صدمه ی حلزون گوش ایجاد شده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذارین اصلا یه لیست کلی از کارهایی که در حال حاضر میشه با سلولهای خون بند ناف انجام داد بذارم.....
داره روی این مسایل کار میشه....
حالا فکر کنین ده سال دیگه چه خبره؟؟؟؟

-امکان شنوایی مجدد با ترمیم حلزون گوش بدنبال پیوند سلولهای خون بند ناف
-ابداع روشی جدید برای ترمیم ضایعات استخوانی با استفاده از سلولهای بنیادی
-استفاده از سلول های بنیادی در پیوند اعضا
-سلولهای بنیادی در درمان آلزایمر و دیابت به کار گرفته می شوند
- سلولهای بنیادی خون بند ناف برای درمان بیماریهای قلبی – عروقی
- امکان کمک به ترمیم نواقص قلبی کودکان
- دانشمندان سلول بنیادی خون را به سلول بینایی تبدیل کردند
- کشف ارتباط سلولهای بنیادی با سرطان مغز
- درمان بیماری های ارثی ممکن شد
- تاثیر معجزه آسای پیوند سلولهای بنیادی در درمان بیماری ایدز
- تلاش برای درمان عوارض سکته مغزی با استفاده از سلولهای بنیادی
- درمان بیمار مبتلا به سرطان خون توسط سلولهای بنیادی ذخیره شده در بانک خون بند ناف
- موفقیت دانشمندان در تولید بخشهای کوچکی از کبد انسان با استفاده از سلولهای بنیادی بند ناف

اینا تیتر یه سری خبر راجع به سلولهای بنیادیه که از خود سایت رویان گرفتم....
همش توضیحات علمی داره که دیگه نذاشتم....
یه سری بیماری های دیگه هم با این سلولها در حال حاضر قابل درمانه که توی سوال و جوابهای سایتشون بهش اشاره شده مثل : ام اس- برس( یا همون لکه های بزرگ سفید روی پوست)- کم خونی داسی شکل- فلج مغزی- تالاسمی - پارکینسون و یک سری بیماری دیگه که اسمای سختی داشتن !!!

خیلی ممنون از اطلاعات کافیتون...

فقط یه سوال یعنی مثلا نی نی من اگر تا پنجاه سالگی احتیاج به سلول بنیادی خودش نداشت ؛ تا اونموقع باید سالی 104

تومن بدیم ؟

این مبلغ قرارداد نوشته میشه یا هر سال بر اثر تورم زیاد میشه ؟
نگین جون فعلا خون بند نافو تا 20 سال نگه میدارن در مورد حق شارزم بله هر سال به نسبت تورم زیاد میشه
منم تمام کاراشو واسه پسرم کرده بودم فقط مونده بود جواب آزو ببرم که قرارداد ببندم که پسرم زودتر از موعد به دنیا اومدو برنامه رو بهم ریخت گریههههههههههههه!
ننه نیماز جون خون بند ناف باید حداکثر تا 24 ساعت تحت شرایط خاص به موسسه برسه شما اگرم بخوای از شهر دیگه اقدام کنی نمیتونی تا 24 ساعت کیت خونگیریوه تهران برسونی پس متاسفانه هیچ کاری نمیتونی بکونی مگر اینکه تو شهری زایمان کنی که نمایندگی داشته باشه
فریده جونم ..... آزمایشات قبل از قرارداد هم برای همینه.... تا اگه بیماری مادرزادی وجود داشته باشه که سلولهای بنیادی رو درگیر کنه قرارداد انجام نشه.... این آزمایشها 6 ماه بعد از زایمان هم تکرار میشه .... اگه مشکلی وجود داشته باشه قرارداد فسخ میشه گلم!!!!
سلام
حادثه جان ممنون از مطالبت . من هم همیشه قصد انجام دادنه چنین کاری رو داشتم . و الانم تو هفته 31 بارداری هستم و وقتشه که اقدام کنم . ولی من ایران نیستم میخواستم قبل از اقدام 2 تا چیزو بدونم امیدوارم کمکم کنی .
1. اگه یه روزی نیاز به سلولهای بنیادیه بند ناف پیدا کردیم آیا میشه از یه کشوری به کشور دیگه انتقالش داد ؟ 2. آیا چند بار میشه ازش تو موردهای مختلف استفاده کرد و یا نه با یکبار تمامه؟
3. و آیا ممکنه بعدها با پیشرفتهای بیشتر زمانه بیشتری از 20 سال ازش نگه داری بشه ؟
ممنون میشم زود جوابمو بدی
بیا باهم رفت و آمد نکنیم مثلا وقتی می آیی نرو
سلام حادثه جون

ممنون از مطلب خوبت من جسته و گریخته چیزایی شنیده بودم اما با مطالب تو اطلاعاتم کامل شد و دوست دارم واسه پسرم این کارو انجام بدم

اما یه مشکلی که هست من بوشهر هستم و اینجا فکر نکنم داشته باشه منم میخوامممم گریهههههههههه
سلام حادثه جان ... ممنون از اطلاعات تو و دوستان ...منم امروز داشتم تحقیق میکردم که به اینجا هم رسیدم .... ممنونم
مهربون یار همیشگی , شکرررر....چقدر دیدن این سه فرشته نازنین کنار همسر مهربونم لذت بخشه....می پرستمت

چه اطلاعات خوبی ..

توسایتشون خوندم الان امکان نگهداری به ۲۸ سال رسیده وامیدوار بودن بیشتربشه...

ایکاش اگه کس دیگه ای هم تجربه ای داره میومد اینجا میگفت برای بقیه ک دارن تحقیق میکنن

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍