2777
2789
عنوان

بیایید بگید

94 بازدید | 18 پست

تا چندسال اول زندگی ای که تازه شروع میشه سخت میگذره؟

من الان از دی ۹۶عروسی کردم،تا الان همش قسط و قرض داشتیم و از این به بعد هم داریم...

😣 خیلی ناراحتم😣

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهم شهریور۹۶ عقد کردیم...خداتومن هم قرض داریم و قسط😕سختی توهمه زندگی ها هست انشالله تموم میشه...ما که فکر کنم تا دوسه سال بعد عروسی زیر قرض باشیم ...هنوزم عروسی نکردیم

اوضاع یه جوری شده قابل تصور نیست حتی یک ماه دیگه آدم

من امروز انقد گریه کردم از وضعمون همش یک سال و نیمه عروسی کردم شوهرم هی میگه چرا گریه میکنی میگم هیجی دلم گرفته الکی😭

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

خونه و ماشین دارین؟

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
5 6 سال

یعنی میشه واقعا؟؟؟

زندگی همینه

اسایش و ارامش ان شاءالله اون دنیا

بنظرم اگ برای زندگی تلاش نباشه زندگی مزه نداره

راستی

برای افزایش رزق و روزی بعد از هر نماز واجب

به امام جواد ع توسل کنید و ۱۴ بار بگید 

* یا جوادالائمه ادرکنی*

خیلییییی مجربه

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
اوضاع یه جوری شده قابل تصور نیست حتی یک ماه دیگه آدم من امروز انقد گریه کردم از وضعمون همش یک سال و ...

منم همش گریه و غصه،همش تو فکرم

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩
زندگی همینه اسایش و ارامش ان شاءالله اون دنیا بنظرم اگ برای زندگی تلاش نباشه زندگی مزه نداره راست ...

مامانم میگفت یکی گفته جوونا که اول زندگیشون مشکل مالی دارن خدا میخواد از گناهاشون کم بشه نمیدونم واقعیه یا دل خوش کنک گفتن

منم همش گریه و غصه،همش تو فکرم

فک میکردم خودم تنها اینجوریم پس توام هم دردمی

من شهریور ۹۶ ازدواج کردم مستاجریم قسط و قرضم داریم ماشینم نداریم

همه طلاهام حتی طلاهای مجردیمم فروختم تاحالا😭

بخاطره خرید خونه ماشینو فروختیم و خونه خریدیم،نداشتن ماشین هم برامون سختی ایجاد کرده

خداروشکر حداقل خونه داری

مامانم میگفت یکی گفته جوونا که اول زندگیشون مشکل مالی دارن خدا میخواد از گناهاشون کم بشه نمیدونم واق ...

متفاوته دیدگاها

اما به این فکر کن که این دنیا فقط یه مسیره برای رسیدن به دنیای ابدی به همچی به چشم ثولب جمع کردن نگاه کن حتی به همسرت🤣من به اقامون میگم تو وسیله ای برای ثواب کردن من برا همین دوست دارم و بهم محبت میکنم

اونایی که تو این دنیا اینهمه زندگی رو جدی گرفتن و حرص میخورن همش اشتباهه....زندگی و اسایش اصلی اون دنیاست وسایل رفاهی هم برای بهتر عبادت کردن خدا لازمه..غصه نخور این نیز بگذرد...همین که گشنه نمونیم خیلیه...تو همین دوره زمونه تو سن و سال ماها خیلیا ارزوی داشته های پیش پا افتاده مارو دارن...

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇