2777
2789
عنوان

بیایید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 18 پست
متفاوته دیدگاها اما به این فکر کن که این دنیا فقط یه مسیره برای رسیدن به دنیای ابدی به همچی به چشم ...

میدونم همه اینارو حفظم بخدا ولی یه جاهای آدم کم میاره

وقتی دلت یه بیرون رفتن میخواد فقط یه بادی به کلت بخوره ولی وسیله نداری و نمیشه بری میدونی چقد زجرآوره؟

وقتی دلت میخواد خونه خوب و منطقه خوب زندگی کنی و نمیتونی و مجبوری از خونه آپارتمانیت بری تو یه خونه قدیمی بخاطر اجاره کمتر چقد سخته؟

خواهرشوهرم میخواد جابه جا بشه خوته گرفته ۷۰ میلیون ماهی ۱ میلیون اجاره،بعد من خونه گرفتم ۱۲ تومن ۶۰۰ اجاره اعصابم نباید بهم بریزه که شوهرش بیاد خونمون حتما مسخره میکنه😢

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
آره خداروشکر،تا یه وجب بالاتر از سرمون هم قسط داریم

حداقل استرس اجاره و هرسال جابه جا شدن نداری

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توام میخری انشاالله

انشاالله

2790
2778
2791
2779
2792