2777
2789

آخه این چه کاریه ؟

اگه حامله هم باشین با این فکرها و استرسها فقط به جنین صدمه میزنین

برای سلامتی جنین احتمالی هم که شده و برای آرامش روانی خودتون فقط وقتی بیبی بزنید که حداقل سه یا چهار روز تاخیر داشتین 

با حیوانات مهربون باشیم 🥰

سلام عزیزان با اجازه استارترعزیز یه سوال علایم حاملگیتون چی بود میشه بگید ایا ترشح نداشتید دلدرد و کمردرد بعد ازموعدتون چی؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونم صبرکنم چیکارکنم؟؟

پس حداقل صبر کن چندروز دیگه بزن روز۲۸سیکل

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

مثلاسینه خانوم بعضی اوقات تیرنمیکشید و زیر دلتون بعضی اوقات درد نمیکرد

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
آخه این چه کاریه ؟ اگه حامله هم باشین با این فکرها و استرسها فقط به جنین صدمه میزنین برای سلامتی ج ...

هرماه میگم اصلابهش فکرنکنم ولی فقط تا۲۰سیکل ارومم بعدش هرچی به روز پری نزدیک میشه بیقرارترمیشم

هرماه میگم اصلابهش فکرنکنم ولی فقط تا۲۰سیکل ارومم بعدش هرچی به روز پری نزدیک میشه بیقرارترمیشم

والا حق داری منم اینطوریم

سلام عزیزان با اجازه استارترعزیز یه سوال علایم حاملگیتون چی بود میشه بگید ایا ترشح نداشتید دلدرد و ک ...

من همون علائم پریودی چون چندبار ازموعدم ۴یا ۵روز گذشته وبی بی منفی ایندفه هم علائم پری منتظرپری بودم درد شدید کمر.دل درد دردپهلو.ترشح نداشتم یه یک روز ازموعدم گذشت ترشح شفاف داشتم روز ۴که تاخیر داشتم بی بی زدم مثبت شد

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍