2777
2789
عنوان

داستان زندگی من ( لیموناد یا ندا )

| مشاهده متن کامل بحث + 72098 بازدید | 207 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیموناد خیلی بدی پس چرا هر چی پیام میدیم جواب نمیدی....

چه عجب تاپیکتو باز گذاشتی ... 🙄

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ندا جانه صبور و عزیزم

حیف ک قدر و منزلتت رو هیشکی نفهمید..حیف ک هیشکی سر جای خودش نیست...جیف ک به خاطر شرایط و محیط کوچیک  و حرفهای دل ازار مردم تن به سرنوشتی حرص اور دادی...و احسنت بتو نازنین با صبر و تحمل ات...هیچ وقت هیچ کسی نمیتونه بگه که اگه من جای ندا بودم چ میکردم‌....چرا ک هیچکس جای تو نیست...

من روزی چند بار به به تاپیک ات سر میزنم...از نثر و قلم زیبات لذت میبرم ....و از داستان زندگی ضربان ام رو به شماره میاندازم....ای کاشششش ک داستان زندگی ات زاییده تخیلِ یک نویسنده چیره دست بود و ن زاییده سرنوشت یک انسان حقیقی چون توووو....

امیدوارم الان و این لحظه در ارامش باشی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

ببخشيد استارتر ولي واقعا اينقدر شوهرت مزخرفه؟

هيچ حسني نداره!؟

اخه اين كه تو ميگي نديد پديد و عقده اي هست

خيلي هم دهن بين خانوادش اصلا هم بزرگ نشده رشد عقلي نداشته

اصلا به چيش دلت خوشه؟!

حتما ي جورايي خوبه هست درسته؟؟؟

چون خانوادشم كه افتضاحن

لطفا حتما حتما كااامل و دقيق بنويس من پيگيرتم

مممنون

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

ندا جان لطفا در اولین فرصت داستان جدیدت یعنی بعد ازدواجتم بذار

واقعا از وقتی خوندم همش تو فکرتم

اگه گذاشتی لطفا صدامون کن یا این پست رو لایک کن 

ممنون

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.
ندا جان لطفا در اولین فرصت داستان جدیدت یعنی بعد ازدواجتم بذار واقعا از وقتی خوندم همش تو فکرتم اگ ...

پست رو ذخیره کن.یا صفحه لیموناد رو بوک مارک بزن.تا بتونی پیداش کنی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

لیموناد خیلی بدی پس چرا هر چی پیام میدیم جواب نمیدی.... چه عجب تاپیکتو باز گذاشتی ... 🙄

پیامتو ندیدم تاپیکو هم قفل کرده بودم که فضا یه کم آروم شه الان که دیدم آرومه باز کردم

2790
2778
2791
2779
2792