2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 92 پست
خب چرا فرق میذاره تمام پسراشو.حمایت مالی کرده

به گفته خودتون پسرای دیگه و عروسای دیگه احترام گذاشتن و با اونا زندگی کردن

شما خودت باعث عدم حمایت هستی، در اصل با رفتن خونه مادر شوهرت عملا اعلام کردی بدون حمایت اونها هیچی نیستید 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به گفته ۷ودتون پسرای دیگه و عروسای دیگه احترام گذاشتن و با اونا زندگی کردن شما خودت باعث عدم حمایت ...

خب فرق نذاره مگه حالا یکی خاست مستقل  زندگی کنه دیگه پسر و عروس اون خانوادهدب حساب نمیاد؟

نمیتونم این تبیعضو.قبول کنم نه خودم نه همسرم

تونستی شوهرت را جدا کنی بری جای دیگه زندگی کنی  

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
خب فرق نذاره مگه حالا یکی خاست مستقل  زندگی کنه دیگه پسر و عروس اون خانوادهدب حساب نمیاد؟

خودت میگی مستقل ؟؟؟

صحبت خودتا نقض نکن

شما بد گفتی یعنی چی دهنتو با پول بسته چه طرز صحبت کردنه وقتی پیش خواهرشوهرت بحث باز میکنی نباید انتظار داشته باشی حرف نزنه هرچی باشه برادرشه بیاد بگه طلاق بگیر از داداشم؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
تونستی شوهرت را جدا کنی بری جای دیگه زندگی کنی    

از اول نرفتم باهاشون زندگی کنم چون ببخشید بلا نیبت از عرپس مثل خر کار میکشن حتی جاریم یه بار زیر این فشارا بچه سقط کرد

در هر صورت بهتره پل های پشت سرت را خراب نمیکردی، مخصوصا اول زندگی که پشتوانه ای نداشتید

در ضمن به قول خودت شوهر خواهر شوهرت تا شب اضافه کاری وایمیاسته تا حانواده اش تو رفاه باشه

آیا همسر شما هم همینطوره؟؟؟

میخاس فضولی نکنه کی با اون بود؟

خواهرانه بهت میگم حس میکنم دید طلبکارانه به زندگی و خانواده شوهر داری

خواهرشوهر دشمن نیست اونم ی حرفی زد میتونستی صحبتو به نفع خودت تموم کنی تا علیه خودت

الان پشتت میتونن بگن که توقع داری ، شوهرتو علیه شون کوک میکنی ، به زندگی خواهر شوهر حسادت داری و زبون تلخی 

به قول مادرم با پنبه سر ببر  

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
از اول نرفتم باهاشون زندگی کنم چون ببخشید بلا نیبت از عرپس مثل خر کار میکشن حتی جاریم یه بار زیر این ...

نمیدونم 

فقط اینا بدون دو پادشاه در یه سرزمین نمیگنجه

نمیشه هر دو  را باهم داشت

شما بد گفتی یعنی چی دهنتو با پول بسته چه طرز صحبت کردنه وقتی پیش خواهرشوهرت بحث باز میکنی نباید انتظ ...

باهات موافقم 

ایسارتر قبول نمیکنه مقصر خودشه حتی در برخورد با خواهر شوهرش

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
خواهرانه بهت میگم حس میکنم دید طلبکارانه به زندگی و خانواده شوهر داری خواهرشوهر دشمن نیست اونم ی حر ...

میخاس نپره وسط بخدا من تو زندگی داداشم کوچکترین حرفی نمیندازم و گرنه عروسمون دلمه پیچم میکنه باید یاد میگرفت حالا.ک مخاطبم اون نیس سکوت کنه