2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 92 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه چرا

روراست بگم 

اینکه پاشی بری خونه مادرشوهرت و گله کنی بزرگترین اشتباه یک عروس هست 

دوم بری بگی به ما کمک کنید وضعیتمون بده از اون اشتباه بزرگتر چون اولا هیچ وظیفه ای خانواده نداره که کمک مالی کنن و عزیزم این شرایط شماست یا باید بپذبری یا خودتون تغییر بدید ...

رن و شوهر باید رازدار زندگی هم باشن وقتی شرایط نداشته نباید زنش میشدی حالاهم که شدی نون شب هم نباشه نباید برید بگید ...هم سرافکندگی شوهرت هست هم خانواده مقابل در معذوریت قرار میگیرن حتی مولتی میلیاردر باشن و هم اینکه این مسائل درون خانوادگی هست و شما خودتو از چشم میندازی فقط ..نمیگن به له چه عروس خوبی که میاد مشکلشو میگه ....نهایتا اگر کسی بخواد بره بگه خود شوهرته نه شما ..گرچه اگرم رفت باید خودشو اماده کنه که شماتتشم کنن

خب چرا فرق میذاره تمام پسراشو.حمایت مالی کرده

شما نمیتونی به کسی بگی چجور پولاشو خرج کنه میتونی ؟؟؟شاید دلش بخواد 2 میلیارد به یکی بده به شما 2 هزار تومن ..پول خودشونه دیگه ...کلن توقعتون رو از دیگران صفر کنیدو تلاش واسه زندگیتون کنید  وگرنه دائما باید منتظر باشید که چه رمان لطف ملوکانه خانواده همسرت شامل شما میشه 

شما نمیتونی به کسی بگی چجور پولاشو خرج کنه میتونی ؟؟؟شاید دلش بخواد 2 میلیارد به یکی بده به شما 2 هز ...

نمیتونم این تبیعضو.قبول کنم نه خودم نه همسرم

مشکل خانومای ایرانی ، توقع بیجا از بقیه و اینکه از خودشون درآمدی ندارن تو سن بزرگسالی واسه مایحتاج ساده دستشون تو جیب شوهره یا بابا کاش یاد بگیرن جوری زندگی کنن که بتونن از پس خرج خودشون بر بیان و مستقل باشن 

توقعت خیلی بی جاست

شوهرت تو فشار اونا چرا حمایت کنن.بخدا اگه برعکسش بود ما عروسا ریال به ریالش صبح تا شب حروم میکردیم بهشون

به نظرم خیلی بد جواب خواهرشوهر دادی نباید نشون میدادی که پولداری شوهرش و زندگیش واست مهم و تو چشش میزدی فقط خودتو خراب کردی این وسط

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️