2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 92 پست
اخه اگه تابلو جلو.چشماش میکشوندم اینور حرف میزدم باز ناراحت میشد ک وااااااا ماغریبه ایم

عزيزم كلا نبايد ميگفتي حرف خونتون رو اونجا

مثل اين ميمونه كه همسرتون بره و از شما پيش خانوادتون شكايت كنه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا مجبور بودی اون روز بحثو پیش بکشی.نمیدونم خوب جوابشو دادی یا بد چون لحن صحبت خواهرشوهرتو که نمیدونم.ولی من اصلا نمیتونم جواب مادر شوهرو پدر شوهرو ... رو بدم همش میریزم تو خودم.

ولی این خوبه که شما نمیریزی تو خودت و جواب میدی 

خب میخاس نیاد جلو وقتی دید پسرش خالیه

خب شما قبولش نميكردي وقتي ديدي چيزي نداره مجبور نبودي كه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خب شما هم دیدی دستش خالیه زنش نمیشدی ها؟ یا خانواده خودت کمکتون کنند یه کم کارت بدون فکر بوده عزیزم& ...

اخه ب من گفتن پس انداز داره ولی دروغ گفتن دریغ از یه هزاری بعدم بقیه پسراشو حمایت کردن فقط من چون نخاستم باهاشون یهدجا زندگی کنم و ول کردن

عزيزم كلا نبايد ميگفتي حرف خونتون رو اونجا مثل اين ميمونه كه همسرتون بره و از شما پيش خانوادتون&nbs ...

اخه همسرم دوسداره خانوادش حمایتش کنن چون ب داداشاش کردن

اخه ب من گفتن پس انداز داره ولی دروغ گفتن دریغ از یه هزاری بعدم بقیه پسراشو حمایت کردن فقط من چون نخ ...

خب ببین شما خواسته اونارو قبول نکردی الان انتظار داری اونا خواسته تورو قبول کنند! ؟ نمیخوام حرصت بدم یا با اعصابت بازی کنما فقط میگم قبل کارهات یه کم بیشتر فکر کن که خودت باعث دلخوری خودت نشی

اخه ب من گفتن پس انداز داره ولی دروغ گفتن دریغ از یه هزاری بعدم بقیه پسراشو حمایت کردن فقط من چون نخ ...

کلا حرفت و توقعت و بی احترامی و حاضرجوابیت خیلی خیلی خیلی زشت بوده.  تماااااااام. 

عروس خانوماااااااا یه ذره بزرگ بشید لطفاااااااااا. چرا فقط دنبال سوژه اید تا خانواده ی شوهر رو خراب کنید. از خدا بترسید 

خواهر شوهرت دیده طرف وضعش خوبه زنش شده شما دیدی دستش خالیه زنش نمیشدی 

نه خاهرشوهرم خرشانسخودش اعتراف کرده همین یه خاستگارو داشته از قضا پولدار و سالم و خانواده دار از اب دراومده