2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 92 پست
از اول نرفتم باهاشون زندگی کنم چون ببخشید بلا نیبت از عرپس مثل خر کار میکشن حتی جاریم یه بار زیر این ...

حالا که مستقل هستین چرا دوتایی با شوهرت زندگیتون رو نمیسازی تا دیگه نخوای از بقیه توقع کمک داشته باشی ؟

در هر صورت بهتره پل های پشت سرت را خراب نمیکردی، مخصوصا اول زندگی که پشتوانه ای نداشتید در ضمن به ق ...

اره بخدا وبیچاره شوهرم یه پوست و یه استخونه سود کاریش کمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا که مستقل هستین چرا دوتایی با شوهرت زندگیتون رو نمیسازی تا دیگه نخوای از بقیه توقع کمک داشته باش ...

چون تو مجردی از شوهر ساده من کشیدن حالا ک رفته سرزندگبش نمیگن اونموقع ما از تو.مشیدیم بی الان ما جای اون پولها قدری کمکت کنیم

خب میخاس نیاد جلو وقتی دید پسرش خالیه

خب ميخواستط زنش نشي وقتي ديدي دستش خاليه

بنظر من كسي مسول بي پولياي شوهر شما نيس

با عشق❤️

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

پدر من به برادرم خونه و مغازه داد،بهترین جهزیه،دوبارعروسی و غیره

ماه گذشته عروسمون یه بی ادبی کرد به خانواده ام،خدایی رو در رو نه،اما حرفی زده بود که اومد به گوش پدرم رسید،پدرم اول اردیبهشت زنگ زد به برادرم گفت از این ماه کرایه خونه را پرداخت کنید ،خوشی زده زیر دلتون به ناشکری افتادید

الان عروس خانم کلی پشیمونه ، ولی فایده نداره از چشم پدرم افتاده.

برادرم یک سال و نیمه ازدواج کرده پدرم همه مخارج خونه اش را میداد تا بستی و فالوده ومرغ و برنج و غیره، یه روز که پدرم براشون خرید کرده بوده همسایه شون به عروسمون گفته خوشبحالت با پدرشوهرت،عروسه حواسش نبوده پدرم پشت سرشه،گفته نه بابا دردسره،هر روز میاد سر میزنه،آرامش نداریم

الان گه پدرم ازشون قراره کرایه بگیره و دیگه کمک خرجی نمیبره حسابی به ارامش میرسه

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
خب ميخواستط زنش نشي وقتي ديدي دستش خاليه بنظر من كسي مسول بي پولياي شوهر شما نيس با عشق❤️

ب من نگفتن صفر و قراره از صفر شروع گنیم گفت پس اندازم دست مامانمه ک خرج شده بود و گفت مغازه مال خودمه ک مال باباش بود منم گفتم حالا ک مامان بابات با دروغ اومدن جلو تاوانشو پس بدن

ب من نگفتن صفر و قراره از صفر شروع گنیم گفت پس اندازم دست مامانمه ک خرج شده بود و گفت مغازه مال خودم ...

خوب اگه اینجوریه حق با شماست .دروغ اول ازدواج خیلی بد یعنی شما با تصور اشتباه از شرایط وارد زندگی شدی .این خیلییی بد .

خوب اگه اینجوریه حق با شماست .دروغ اول ازدواج خیلی بد یعنی شما با تصور اشتباه از شرایط وارد زندگی شد ...

اره اصلا با خودشون نگفتن این دختری ک داریم میاریم چجوری میخاد این حجم از بی پولیو مشکل را تحمل کنه

نه عالی گفتی . والا خواهر شوهر منم دوتا پسر داره اولی از من پنج سال کوچکه دیروز خونه خواهرم افطار مهمون بودیم نامزدم کرمش تکون خورده ناکس زنگ زد بیا منو ببر دکتر انگار شوهرش و پدر مادرش مردن نامزدمم شام نخورد و مهمونی رو خراب کرد رفت . یچیزم بگم اخماش تو هم میره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

حالا تمام اینایی که میگن اشتباه کردی رفتی گفتی و فلان 

اگر این اتفاق برا خودشون میفتاد زمین و زمان رو بهم میدوختن 

ببینید خانم ها  اگر مادر شوهر استارتر به هیچ کدوم از پسراش کمک نمیکرد این خانم نیابد میگفت همچین حرفی رو ولی چون به بقیه کمک کرده خوب حق دارن که دلگیر بشن به هر حال همه بچه ها باید استفاده کنن از حقشون اینا الان نیاز مالی دارن چند سال دیگه که بی نیاز بشن دیگه ارث پدری به دردشون نمیخوره  هیچ ربطی به پولدار بودن و بی پول بودن نداره حقشونه و رفتن طلب حقشون رو کردن 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم