2777
2789
عنوان

بيبى چك آخر شبى

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم برا شما هم نواری....آزمایش ندادی،؟؟؟؟

آزمايش دادم بتام ١٧٩ بود . من اصلا شك نداشتم كه مثبته نميدونم چرا بعضيا يه جورى ميان مى خوان ثابت كنن كه منفيه 

بله عزیزم برا شما هم نواری....آزمایش ندادی،؟؟؟؟

يا ميان ميگن اين كه يه خطه يعنى من انقدر احمقم كه يه خطه ميگم مثبته . يه زمانى هست آدم تاپيك سوالى ميزنه كه شمام خط دوم و ميبينيد ؟ اون فرق داره من اصلا از كسى سوال نكردم چون خط دوم و خودم قشنگ ميديدم شايد تو عكس معلوم نيست ولى خودم كه شك ندارم

مارکش رو میگی عزیزم برم ازونا هم بخرم همه مدل رو امتحان کردم اینم امتحان کنم😁 انشاالله به حق شب های ...

برو حتما بخر عزيزم گفتم كه شك ندارم به اين بيبى چك . مديكور نوارى ميداستريم

برو حتما بخر عزيزم گفتم كه شك ندارم به اين بيبى چك . مديكور نوارى ميداستريم

عزیزم مال منم همون بود اونشب زدم مثبت شد عکسشم که بعت نشون دادم اما پریود شدم😊

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
ولى عكس شما دقيق بيبى چك من نيست رنگش فرق ميكنه باريك ترم هست

من هم مدیااسترم هم مدیکور همه رو استفاده کردم مدیا استرم رو میخرم ۷ تومن مدیکور ۳ تومن 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
منم امشب یه نواری برا شوهرم گذاشتم اونم مثبت شد توی یه لیوان ابم گذاشتم همین یک ساعت پیش اونم مثبت ش ...

اره واقعا منم یه بار گرفتم دیدم مثبت شد دوتا دیگه از همونا خریدم بازم مثبت شد بعد رفتم آز دادم منفی شد نواریا خیلی اشتباه دارن 

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن