2777
2789
عنوان

بيبى چك آخر شبى

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 43 پست
مرسى عزيزم

منم امشب یه نواری برا شوهرم گذاشتم اونم مثبت شد توی یه لیوان ابم گذاشتم همین یک ساعت پیش اونم مثبت شد😂😂🤣🤣 نواری اعتمادی بهش نیست 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این خط داره به احتمال زیاد بارداری ولی چون نواریه زیاد نمیشه اعتماد کرد بهش.یدونه از این کاستیا بگیر ببین اون چی میشه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

به تعداد موهاى سرم نوارى گذاشتم بعد يك روزم هاله نميندازه بعدشم ديروز موعدم بوده علايمم هم عين حاملگى قبليمه . تو عكس خيلى كم رنگه ولى از نزديك كامل مشخصه . زير يك دقيقه هم مثبت شد

من دیشب یه قطره چکونی یه نواری گذاشتم قطره چکانی منفی شد و طبق معمول نواری مثبت شد هرماه نواری ها مثبت میشن تازه مال من دو خطش مشخص تره 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
مال من اين نواريا فقط يك بار هاله انداخت كه آزمايش دادم بتام ٦٣ بود بقيه موقع ها منفى منفى حتى بعد ٢ ...

مارکش رو میگی عزیزم برم ازونا هم بخرم همه مدل رو امتحان کردم اینم امتحان کنم😁 انشاالله به حق شب های عزیز باردار باشی و یک بارداری سالم داشته باشی نی نیتم بغل کنی