سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15146 عنوان فیلم 70 بازدید | 11 پست دوستان به نظرتون میشه زیرنویس فیلم رو بصورت pdfدانلود کرد خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم 1398/03/05 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه2020 عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 20379 اخه ب چ دردت میخوره پی دی افش..بله میشه دان کنی ولی چیزی سردرنمیاری ی بار اتفاقی من دستم خورد دان شد اما قابل فهم نبود خدایاشکرت
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15146 اخه ب چ دردت میخوره پی دی افش..بله میشه دان کنی ولی چیزی سردرنمیاری ی بار اتفاقی من دستم خورد دان شد ... عزیزم استاد خواسته پی دی اف رو گفته یه فیلم انگلیسی انتخاب کنی جملات رو به صورت فارسی و انگلیسی بنویسین خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15146 خو دانلود کنی که چی بشه؟ کار عملی برای دانشگاه خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
felfelak عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2874 عزیزم استاد خواسته پی دی اف رو گفته یه فیلم انگلیسی انتخاب کنی جملات رو به صورت فارسی و انگلیسی بنوی ... یه فیلم دانلود کن با زیرنویس فارسی و انگلیسی باز کن فاطی ام❤️
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15146 اخه ب چ دردت میخوره پی دی افش..بله میشه دان کنی ولی چیزی سردرنمیاری ی بار اتفاقی من دستم خورد دان شد ... از کجا دانلود کردی من تو نت پیدا نمیکنم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15146 یه فیلم دانلود کن با زیرنویس فارسی و انگلیسی باز کن دانلود کردم استاد گفته زیرنویس رو تایپ کنم میخواستم زحمت تایپ نباشه خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
felfelak عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2874 دانلود کردم استاد گفته زیرنویس رو تایپ کنم میخواستم زحمت تایپ نباشه تنبل 😄😄😄😄 من عاشق پروژه های انگلیسی ام فاطی ام❤️
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15146 تنبل 😄😄😄😄 من عاشق پروژه های انگلیسی ام خوش بحالت من یه ماهه تلاش میکنم تایپ نکنم دانلود کنم زبانت خوبه خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
felfelak عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2874 خوش بحالت من یه ماهه تلاش میکنم تایپ نکنم دانلود کنم زبانت خوبه خیلی خوب نیست اما از موقعی که فیلمهارو زبان اصل میبینم هم علاقه ام بیشتر شده هم سطح زبانم فاطی ام❤️
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15146 خیلی خوب نیست اما از موقعی که فیلمهارو زبان اصل میبینم هم علاقه ام بیشتر شده هم سطح زبانم آره فیلم خیلی خوبه عزیزم من رمان انگلیسی هم میخونم اونم عالیه خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم