2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه ب چ دردت میخوره پی دی افش..بله میشه دان کنی ولی چیزی سردرنمیاری ی بار اتفاقی من دستم خورد دان شد ...

عزیزم استاد خواسته پی دی اف رو گفته یه فیلم انگلیسی انتخاب کنی جملات رو به صورت فارسی و انگلیسی بنویسین

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
عزیزم استاد خواسته پی دی اف رو گفته یه فیلم انگلیسی انتخاب کنی جملات رو به صورت فارسی و انگلیسی بنوی ...

یه فیلم دانلود کن با زیرنویس فارسی و انگلیسی باز کن

فاطی ام❤️
اخه ب چ دردت میخوره پی دی افش..بله میشه دان کنی ولی چیزی سردرنمیاری ی بار اتفاقی من دستم خورد دان شد ...

از کجا دانلود کردی من تو نت پیدا نمیکنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
یه فیلم دانلود کن با زیرنویس فارسی و انگلیسی باز کن

دانلود کردم استاد گفته زیرنویس رو تایپ کنم میخواستم زحمت تایپ نباشه

تنبل 😄😄😄😄 من عاشق پروژه های انگلیسی ام

خوش بحالت من یه ماهه تلاش میکنم تایپ نکنم دانلود کنم زبانت خوبه 

خوش بحالت من یه ماهه تلاش میکنم تایپ نکنم دانلود کنم زبانت خوبه 

خیلی خوب نیست اما از موقعی که فیلم‌هارو زبان اصل میبینم هم علاقه ام بیشتر شده هم سطح زبانم 

فاطی ام❤️
خیلی خوب نیست اما از موقعی که فیلم‌هارو زبان اصل میبینم هم علاقه ام بیشتر شده هم سطح زبانم 

آره فیلم خیلی خوبه عزیزم من رمان انگلیسی هم میخونم اونم عالیه