سرابی مدیر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15291 عنوان سیرترشی | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 23 پست دوستان دستور یه سیرترشی عالی رو برام بگین خودشم نمیخوام پوست هاش رو بکنم اون جور اذیت بیشتر خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم 1398/03/05 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15291 با سرکه بجوشونش بعد رب انار بریز روش بریزش تو شیشه درشو ببند یه هفته ای امادس عزیزم سرکه قرمز میریزی رب انار چقدر بریزم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15291 آخه یکی از دوستام گفت سبز میشه نه جانم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
پسرم_عشقم عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 13623 نه ولی خیلی خوشمزه میشه با رب انار ممنونم اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
شیرین_عسل13 عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 17325 نه جانم ممنون عزیزم پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
nesabanoo عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2456 عزیزم سرکه قرمز میریزی رب انار چقدر بریزم اره سرکه قرمز ،رب انارم دل بخواه هست مثلا واسه یه شیشه بزرگ حدود دو کیلو سیر باشه من یه لیوان رب میریزم البته رب انار رقیق نه ازون شمالی غلیظا اگه ازونا باشه کمتر هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15291 من حبه جبش میکنم با پوست میشورمش میزارم خشک شه بعد با سرکه یه کم میجوشونمش بعد رب انار میریزم روش و ... فدات ببخش ها یعنی پوست نمیکنی فقط دونه میکنی چقدر میجوشونی چند دقیقه خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
nesabanoo عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2456 فدات ببخش ها یعنی پوست نمیکنی فقط دونه میکنی چقدر میجوشونی چند دقیقه نه پوستشو نمیکنم دون دون میکنم حدود ده دقیقه زیاد نجوشه له بشه در حدی ک یه کم ازون سفتی دربیاد هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15291 اره سرکه قرمز ،رب انارم دل بخواه هست مثلا واسه یه شیشه بزرگ حدود دو کیلو سیر باشه من یه لیوان رب میر ... مرسی گلم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15291 نه پوستشو نمیکنم دون دون میکنم حدود ده دقیقه زیاد نجوشه له بشه در حدی ک یه کم ازون سفتی دربیاد فدات مرسی خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم