2789
عنوان

سیرترشی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 23 پست
با سرکه بجوشونش بعد رب انار بریز روش بریزش تو شیشه درشو ببند یه هفته ای امادس

عزیزم سرکه قرمز میریزی رب انار چقدر بریزم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سرکه قرمز میریزی رب انار چقدر بریزم  

اره سرکه قرمز ،رب انارم دل بخواه هست مثلا واسه یه شیشه بزرگ حدود دو کیلو سیر باشه من یه لیوان رب میریزم البته رب انار رقیق نه ازون شمالی غلیظا اگه ازونا باشه کمتر 

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
من حبه جبش میکنم با پوست میشورمش میزارم خشک شه بعد با سرکه یه کم میجوشونمش بعد رب انار میریزم روش و ...

فدات ببخش ها یعنی پوست نمیکنی فقط دونه میکنی چقدر میجوشونی چند دقیقه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
فدات ببخش ها یعنی پوست نمیکنی فقط دونه میکنی چقدر میجوشونی چند دقیقه 

نه پوستشو نمیکنم دون دون میکنم حدود ده دقیقه زیاد نجوشه له بشه در حدی ک یه کم ازون سفتی دربیاد 

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
اره سرکه قرمز ،رب انارم دل بخواه هست مثلا واسه یه شیشه بزرگ حدود دو کیلو سیر باشه من یه لیوان رب میر ...

مرسی گلم 

نه پوستشو نمیکنم دون دون میکنم حدود ده دقیقه زیاد نجوشه له بشه در حدی ک یه کم ازون سفتی دربیاد 

فدات مرسی