2777
2789

عروسی خواهرمه...

زنگ زده گفته کادو می خوام یه نیم ست بدم سر مراسم...

۲ میلیونم کادوی چشم روشنی

زمان عروسی من ۳۰ هزار تومن کمتر از رب سکه پول نقد گداشتند تو پاکت دادند بهم...

چون نمی خواستند سی هزار تومن بیشتر بدند و ربع سکه بخرند پول نقد کردند گذاشتند پاکت دادند .

من از فرق گداشتن خیلی بدم میاد...سر یه مسائل دیگه هم این روزا خیلی غصه می خورم.

به جان بچه ام نه از بابت حسادت فقط از,بابت فرق,گذاشتن...

اینم از مادرم...زمان من یه عقد مختصر گرفت که هزینه غذای رستوران رو هم که خودم کار کرده بودم دادم.

چون بچه اولم هیچ وقت سعی نکردند به فکر باشند و همیشه فکر همه جا رو باید خودم می کردم.

از جهازم که فقط یه چیزایی انتخاب کردم که ارزون باشه. الان مادرم داره عقد میگیره تو باغ...مثه یه عروسی داره خرج میکنه.

خیلی دل ام پر غصه ست ...خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم پدر و مادر باید خیلی به فکر باشند ....خیلی

خواهرم میگه توروخدا ناراحت نشی داررند واسه من اینقدر ولخرجی,می کنند.

گفتم نه بابا....خوبه خودم تمام کاراتو میکنم.

خوبه خواهرته ول کن بابا من هرچی هست راضیم واسه خواهرم باشه واسه خودم نباشه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

خب خاله تون دلش میخواد برای خواهرتون بیشتر خرج کنه اصلا فکر کن بیشتر دوستش داره مگه مهمه 

اما خب از مادرت میتونی ناراحت باشی هرچند وقتی زیاد مستقل باشی و خرج نکنی و ارزون برداری فکر میکنن سرت نمیشه 🤷🏻‍♀️

به نظرم پدر و مادر باید خیلی به فکر باشند ....خیلی خواهرم میگه توروخدا ناراحت نشی داررند واسه من ای ...

گلم وقتی یاد بگیری توقع نداشته باشی از کسی زندگیت راحت میشه،دست از مقایسه هم بردار.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
خب چرا برای خواهرت اینطوری میکنند؟ خونواده شوهرش باکلاسن؟

اره.....خیلی وضعشون خوبه....

زمان من نه اینکه داشته باشند نکنند.مادرم اینا نداشتند.ولی تقصیر من چیه؟

پدر و مادر نباید به فکر آینده بچه شون باشند.

خاله ام اینا هم همیشه داشتند و دارند....

خیلی دلم گرفته یت...خیلی

اره.....خیلی وضعشون خوبه.... زمان من نه اینکه داشته باشند نکنند.مادرم اینا نداشتند.ولی تقصیر من چیه ...

اهان

پس طرف دومادتون‌مایه دارن

اینام نمیخوان کم بیارن

مردم عقلشون به چشمشونه