2821
2789
عنوان

مقایسه درد ivf 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 54 پست
عکس رنگی خیلی درد داشت  انتقالم شبیه همونه؟

من iuiکردم درد نداست اصلا الانم کاندید ivf هستم و توی این 3سال خیلی تو بخش ناباروری میرم میام همه میگن درد نداره روزی ک خودم رفتم برای iuiکنار تختم 3 نفر بودن ک انتقال داده بودن اونروز فقط 1ساعت دراز کشیدن و بعدش  ی ابمیوه خوردن رفتن ولی تمام این مراحلا رو ک رفتم هیچکدوم دردناک نلود جز عکس رنگی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آمپولاش ک اصلا درد نداره پانکچر موقه که بهوش میای یه ذره درد پریودی داری انتقال مثل همون معاینه است ...

همه میگن امپولای پروژسترون دردناکه برای همین میترسم

باز بقیه رو میگم ی باره و تموم میشه ولی این امپولا همش باید زد

من iuiکردم درد نداست اصلا الانم کاندید ivf هستم و توی این 3سال خیلی تو بخش ناباروری میرم میام همه می ...

میشه بیای گروهمون

https://t.me/joinchat/HSetwhYQmZU8KbNNU407Bg

(گروه آی وی اف و میکرو) ❤️

مرسی ممنون

مال من همون عمس رنگیم خیلی اذیتم کرد خیییییلی بدبود اونم برا اینکه مسکن رو دادن خوردم زود بردن عکس گرفتن نذاشتن اثر کنه😒

به هیچ دردی فکرنکن،من قبلا سرمامیخوردم از امپول فرار میکردم اما رسید روزی که امپول دور نافمو خودم میزدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
همه میگن امپولای پروژسترون دردناکه برای همین میترسم باز بقیه رو میگم ی باره و تموم میشه ولی این امپ ...

آمپول های پروژسترون  درد داره .‌من روزی که آزمایش منفی شد خوشحال  شدم تا ۸ هفته  آمپول نمیزنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز