2777
2789
عنوان

مقایسه درد ivf 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 54 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من iuiکردم درد نداست اصلا الانم کاندید ivf هستم و توی این 3سال خیلی تو بخش ناباروری میرم میام همه می ...

خداروشکر 

منم واقعا با ی تصور دیگه رفتم برای عکس رنگی برای همین با اون همه درد انگاری شوکه شدم

گفتم از بقیه بپرسم ک دوباره افسرده نشم

ضعف تعداد و تحرک ذخیره کم

ذخیره تخمدانت چنده؟چندسالته؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
برای ای وی اف عکس رنگی گرفتن؟اگه بخای برا جنسیت بری هم باید عکس رنگی بگیری؟

من رفتم مرکز ناباروری همون اول برام عکس رنگی نوشت و آزمایش خون که انجام دادم،اول آی یو آی کردن یبار بعدم میکرو

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
مال من همون عمس رنگیم خیلی اذیتم کرد خیییییلی بدبود اونم برا اینکه مسکن رو دادن خوردم زود بردن عکس گ ...

الهی عزیزم 

منم دقیقا خیلی اذیت شدم

حالا اینهمه درد رو میگذرونیم ایشالا نتیجه بده

آمپول های پروژسترون  درد داره .‌من روزی که آزمایش منفی شد خوشحال  شدم تا ۸ هفته  آمپو ...

عزیزم ایشالا دفه بعد نتیجه بگیری

واقعا سخته تحمل این همه دردو نتیجه منفی بعدش

درد بعدش میگن زیاده

بعدش ک بهوش میای یه دری مث پریودی که کم و زیادیش براهمه یجور نیس،مثلا من به ش اومدم دردم ک گرفت گریه کردم طوری ک اشکام سرازیر میشد یهو خ ب شد اون درد شدید و بعدم که دیگه تا چندوقت پهلوهام میخوابیدم درد داشت کمر و دل خوب شد چون من بعدشم پس فرداش انتقال دادم

ولی یکی دونفر بودن اونا اصلا خیلی ریلکس بودن😁