2777
2789
عنوان

دوست همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی ک بقول شماازدماغ فیل افتاده یعنی درکی از روابط اجتماعی نداره ونمیفهمه صمیمیت شماباهمسرش بی منظور ...

شاید تو نگاه اول اینجوریه. منم اولش خیلی گارد میگیرم میگم یارو چرا اینجوریه در حالی ک نبود و من اینجوری فک میکردم. منم با دوستا ی شوهرم راحتم. البته ن اونجوریا ولی معمولی حد اقل کتابی صحبت نمیکنم 

به جیب شوهرت فکر کن اینا رو نذار

میترسم فکـ کنه دیگـ دختر شاه پریونه. ما اصلا با شوهرش رودروایسی نداریم حتی ی وقتایی کـ میومد خونمون دور هم املتم میخوردیم 

من براي اولين بار دوست شوهرمو دعوت كردم با خانومش ما مازندراني هستيم از نوع لِول بالاش😉پيش غذا فينگر فود غذاي اصلي غاز شكم پر اينجا اين غذا براي مهمونياي رودواسي دار درست ميكنن و فوق العادس و گردن و گوشت گوسفندو تاس كباب كردم با دو نوع سالاد كه خوشگل ديزاينش كردم و ژله بستني چند رنگ زدم و يه ميز خوشگل چيدم خانومش كف كرده بود هي ميگفت من دعوتت كنم ازين چيزا بلد نيستما😄

خدايا اميدمو نا اميد نكن 🙏
من براي اولين بار دوست شوهرمو دعوت كردم با خانومش ما مازندراني هستيم از نوع لِول بالاش😉پيش غذا فينگ ...

واسه ادم اره درست کنی خوبه. میترسم کلی زحمت بکشم اخرشم کوفتم بشه

واسه ادم اره درست کنی خوبه. میترسم کلی زحمت بکشم اخرشم کوفتم بشه

شما بدبين نباش با روي باز پذيرايي كن  عزيزم ديگه بستگي به شعورش داره اگه ديدي كلاس ميزاره برات ديگه رفت و امد نكن

خدايا اميدمو نا اميد نكن 🙏
اره عزیزم.

اول مرغاتو تو روغن سرخ کن.بعد ک سرخ شدن جدا موادشو درست پیاز سرخ کن فلفل دلمه و هویج و اینا....اخرشمک ربو میزنی و ادویه هاشو یکم توش اب داغ بریز ک یکم شل بشه . مرغارو بچین کف ظرفت وسطشو خالی بذار بهتره اول سینه هارو بچینی بعد رون وقتی مرغارو چیدی موادشو بریز روش بعد روی مرغارو با یه نایلون تمیز بپوشون بعد دم کن زیرشو کم کن بذار بپزه هم اب مرغت خوب و غلیط میشع هم مرغ تو اب وا نمیره

شاید تو نگاه اول اینجوریه. منم اولش خیلی گارد میگیرم میگم یارو چرا اینجوریه در حالی ک نبود و من اینج ...

اخه ما باهم شامـ رفتیمـ بیرون تمام مدت ساکت بود کلا فاز غم گرفته بود