دوست همسرم مجرده تا حالا چن باری اومده خونمون منم باهاش خیلی راحتم اما حالا نامزد کرده دختره رو دیدم انگار از دماغ فیل افتاده میخان بیان خونمون چجوری پذیرایی کنم؟؟یعنی چه غذاهایی درست کنم دلم نمیخاد اصلا کم بیارم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
دور از جونش. گناه داره اینجوری نگو. ولیرشما میتونی با یه غذا بهترین سفره رو داشته باشی. نه با چند غدا. اما دسر و سالاد و میوه و اگه بتونی کیک بپزی هم خوبه باشه
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
واااای اینو دیگ کجای دلم بذارم مگه من قصد دارم ب شوهرش😂😂
کسی ک بقول شماازدماغ فیل افتاده یعنی درکی از روابط اجتماعی نداره ونمیفهمه صمیمیت شماباهمسرش بی منظوره ممکنه خوشش نیاد،،اگه خودشم ادم اوکی و خونگرمی بود باز یه چیزی
❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
معمولا همینه همه اولش ی جوری دماغ فیلین یکم باهاش بیای بری جور میشی. منم اینجوریم همه رو اولش انگار ...
اخه اون بار هرچقد ما شوخی میکردیم میخندیدیم این انگار اونجا نبود کلا فاز غم گرفته بود.منم ب شوهرم گفتم یکم تنهاشون بذاریم راحت باشن اینا ولی هیچ فرقی نکرد