2777
2789
یعنی داداشت فقط این شغلو داره وخانومش هم شغلی نداره بعد زمین وخونه وماشین دارن وبریز وبه پاش با دوسه ...

مگه مرض دارم شوخی کنم اولاماهی۳۲۰۰بازنشستگی داره دوماماشهرستانیم خوبه سومابله دولت خودش بهشون زمین دادشهرک فرهنگیان وخانمش هم خانه داره بعددیگه شغلی نداشت که بعدازدوسال بازنشستگی دوباره امسال دولت بهش کلاس داده اون هم چندتامدرسه دیگه سوالی بوددرخدمتم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
نه یکی از دوستان گفت.منم خودم همیشه میگم واسه پیشرفت یه جامعه باید سیستم آموزشیش درست باشه و حرف شما ...

من فکرمیکنم شما کاملا منظور من رومتوجه شدیدقطعا شما معلم بسیار خوبی هستید موفق و موید باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو شهرستانها حتی شهرهای بزرگ معلم ها زندگی نسبتا خوبی دارن حداقل دستشون به دهنشون میرسه . مثلا خاله من تو تبریز معلمه شوهرش هم مدیره البته خالم خیلی کلاس خصوصی برمیداره با شاگرداش تا درآمدش بره بالا ولی خوب خیلی تجملاتیه وگرنه با همون حقوق هردوشون زندگی خوبی دارن. ولی تهران به نظرم سخته با حقوق معلمی مخصوصا اگه کرایه خونه هم بدی که هیچ.

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
مگه مرض دارم شوخی کنم اولاماهی۳۲۰۰بازنشستگی داره دوماماشهرستانیم خوبه سومابله دولت خودش بهشون زمین د ...

چرا دعوا داری؟😬برادرت باز نشست شده یعنی اینارو بعد از سی سال کار جمع کرده زیاده یعنی؟؟

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
کارتون هم کمه خب

خب ب اندازه کارمون هم حقوق میگیریم. وگرنه کدوم کارمندی ۲ تومن دریافتیشه اونم توو این تورم؟.

قضاوت نکن عزیزم.

باور کن با نسل جدید سروکله زدن واقعا اعصاب فولادین میخواد. 

تو شهرستانها حتی شهرهای بزرگ معلم ها زندگی نسبتا خوبی دارن حداقل دستشون به دهنشون میرسه . مثلا خاله ...

خدارفتگانت روبیامرزه من هم سه ساعته همین رومیگم درشهرستانهاخوبه ومیتونندازپس مخارج زندگی شون دربیان تهران شایدنشه

من فکرمیکنم شما کاملا منظور من رومتوجه شدیدقطعا شما معلم بسیار خوبی هستید موفق و موید باشید

ممنونم دوست عزیزم.شما هم موفق باشید‌.🌷

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
چرا دعوا داری؟😬برادرت باز نشست شده یعنی اینارو بعد از سی سال کار جمع کرده زیاده یعنی؟؟

واعزیزم اگه تمام پست های من روخونده باشی تگفتم زیاده گفتم خوبه خداراشکرتوی این ۳۳سال کارهم تفریحش سرجاش بوده ومسافرتهاوماشاالله مهمونی دادن هاش هم دوتادخترش روکه دانشگاه آزاد بودن تونستن فارغالتحصیل بشم ویه پسردبیرستانی بعد هم من که حسودش نیستم دلم میخاد بهترازاینهاداشته باشه بعدهم خداراشکرهم کیفیت وهم کمیت زندگیش خوب بوده وهم جایگاه اجتماعیش الان جای مقایسه نیست اماشوهرمن هم۲۷ساله دربازاره باتحصلات عالیه با۱۲ساعت کاربدون بیمه وبدون بازنشستگی عزیزم شماهمه پست هام روبخون باامثال شوهرخواهرشوهرم که هییت علمیه دانشگاه علوم پزشکی ومطمینابالای۱۰میلیون حقوقش هست کمه اماخوب خداراشکربادر۱۸سالگی تربیت معلم رفته۵۱سالگی هم بازنشسته وحالامیتونه استراحت کنه اماامثال شوهرمن تالب گورهم بایدجون بکنند

واعزیزم اگه تمام پست های من روخونده باشی تگفتم زیاده گفتم خوبه خداراشکرتوی این ۳۳سال کارهم تفریحش سر ...

عزیزم انشالله شوهرشما یه شغل خوب پیدا کنه 🌸شرایطط خیلی سخته 😢💟

میدونی  آخه تو شهر ما هم معلما وضعشون خوبه ولی معمولا ارث بهشون رسیده کلی زمین دارن کار کشاورزی میکنن در کنارش حقوق ثابت هم هست اینجوری وضعشون خوب شده  یا اینکه زن وشوهر هردوفرهنگی باشن خوب میشه دوتا حقوق

ولی اونیکه  فقط یه درامد معلمی داره هشتش گرو نهشه.

موردایی که من دوروبرم دیدم اینجوری بوده😘😘 

عزیزم انشالله شوهرشما یه شغل خوب پیدا کنه 🌸شرایطط خیلی سخته 😢💟 میدونی  آخه تو شهر ما هم معل ...

عزیزمی ممنون فدات ان شاالله شماهم موفق وخوش باشیدگلم

عزیزم انشالله شوهرشما یه شغل خوب پیدا کنه 🌸شرایطط خیلی سخته 😢💟 میدونی  آخه تو شهر ما هم معل ...

بعد یه چیز بگم حقوق یه چیزبرکت چیز دیگه شده یکی بایک میلیون تومان بتونه خوب زندگی کنه یکی باده میلیون کم بیاره خدانکرده شده میبینی یهویه وسیله ات خراب میشه میشکنه خدانکرده بیماری دکتروهزاران خرج تحمیل شده بوجودمیادکه باده میلیون هم کم میاره امابرگت که باشه خرج اضافه که نیست تازه حتی شده پس انداز شده بعد برادرمن ارثی نداشت چون نوزادبودکه پدرش فوت شدبرادرتنی من هستش وطبق قانون ارث چون پدربزرگش زنده بودارثی نبردخداراشکرباتلاش خودش تونست همه چیز بدست بیاره خیلی هم اهل حلال و حرام است ودسنش به کارخیروخوب هم پوشیدهم خوردهم مسافرت هم تفریح ،خداسایع اشوازسرمون کم نکنه

بعد یه چیز بگم حقوق یه چیزبرکت چیز دیگه شده یکی بایک میلیون تومان بتونه خوب زندگی کنه یکی باده میلیو ...

آزه درسته عزیزم قبول دارم واقعا همینطوره.

ان شالله شما هم زندگیت پر برکت وفراوانی باشه💟💟🌸

واعزیزم اگه تمام پست های من روخونده باشی تگفتم زیاده گفتم خوبه خداراشکرتوی این ۳۳سال کارهم تفریحش سر ...

چقدر دلم گرفته بود و با خوندن پیامات گرفته تر شد.

لعنت به این جایی که زندگی میکنیم

منو شوهرمم کشاورزی خوندیم😭شوهرم دکترا گرفت اما داره تو گاوداری کار کارشناسو میکنه و قد کارگرم حقوقشه با دکترا

چقدر دلم گرفته بود و با خوندن پیامات گرفته تر شد. لعنت به این جایی که زندگی میکنیم منو شوهرمم کشاو ...

متاسفم عزیزم

ان شاءالله همیشه خوش باشی

کاش دردم فقط پول وبیکاری بود

دردمن روفقط خدامیتنونه درمان کنه

حقوق معلمی نسبت به کاری میکنن عالیهبخصوص دبیرا بیمه درمانی و امکانات رفاهی هم مناسب دارند اکثرا هم ش ...

وآقا براتون متاسفم اگر فکر می کنی حقوق معلم خوبه و کارش آسونه برو معل شو ببینم تحمل ۴۰ تا شاگرد بی ادب بیش فعال با اولیای پرتوقعشون داری