2777
2789
عنوان

بیاید بگید جای من باشید با این جاری چکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 92 پست
جاریه منم تاوقتی فهمید ماداریم ماه عسل میریم مشهد دوروز مونده به پروازمون بااتوبوس زمینی رفتن قبل ما ...

وای خدا شفاش بده

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

برو خودتو از بالای کوه پرت کن بزار اونم پرت کنه این بازی تموم بشه😂😂😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خفه شو چه افتخاری تو کجا دیدی من افتخار کنم بگو 

بی تربیت .... ! چته ؟ 

باشه جاریت فک میکرد بچه ت پسره رفت حامله شا دید دختره پشیمون شد . ولی دی پسر اوردی بدو رفت دوتا پسر کاشت !!!

کاش سنسور داشتیم تو تاپیک آدمهای جو زده نمیرفتیم .... والا بخدا

الان اون جاریته😑

نه عزیزم به من میگه ضد جنسیت من دوتا دختر دارم و عاشقشونم دوست ندارم همچی حرفی بهم بزنن

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

جاری منم تقریبا همینجوره،من یک ماه قبل از اون عقد کردم اونم رفت همون مدل دسته گل قرمز و البته با تعداد گل های بیشتر و مدل مو،ارایش انجام داد و من جشن عروسی نگرفتم چون جشن عقدم در حد عروسی بود و اون با اینکه جشن عقدش سنگین گرفته بود و شام داده بود بازم عروسی گرفت،وسایل بزرگ با داماد بود اون همشو گرون و قرضی از جون شوهرش گرفت و من وسایل ارزون تر خودم با پول خودم خریدم،الانم واسه بچه دار شدن انقدر میترسه ک من زودتر از اون باردار بشم،هروقت منو میبینه میگه حامله نیستی؟اقدام نکردی؟منم واسه شب راحت بخوابه میگم ن شوهرم بچه نمیخواد

یه نفر رفت پیش حضرت محمد گفت فلانی خیلی به من حسودی میکنه چیکارش کنم حضرت محمد گفت درد حسودی براش بسه تو نمیخواد کاری کنی 

یعنی آدم حسود انقدر خودش زجر میکشه که حد و اندازه نداره دلش بدون آرامشه و همیشه آشوبه  شما فقط زندگی خودتو بکن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

آدم حسود درد خودش براش بسه

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

نه عزیزم به من میگه ضد جنسیت من دوتا دختر دارم و عاشقشونم دوست ندارم همچی حرفی بهم بزنن

ولی توجیه برا فحش دادن نیست 

شما مادری !!!! 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘