2777
2789
عنوان

جلوگیری

373 بازدید | 14 پست

دوستان سلام.

میتونم خاهش کنم بیاین درباره ی راه هایِ جلوگیری از بارداری صحبت کنیم؟ هرکس بگه چه راهی رو انتخاب کرده و اینکه آیا راضی هست یا ن؟ و از نظرتون بهترین راه برایِ جلوگیری چیه؟

من ۲۱سالمه یه دختر ۱سالو۴ماهه دارم ک ناخاسته و با کاندوم باردارشدم بعد از زایمان اوایل با قرص جلوگیری کردم ولی روز ب روز چاق ترشدم و دوباره رفتیم سراغِ کاندوم ک مجدد باردارم و ۱ماهونیممه. میخام از حالا دنبالِ یه راهِ تضمینی باشم ک بعد از زایمانم پیش بگیرمش ک مجدد باردار نشم.

ممنون از راهنمایی هاتون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از قرص جلوگیری یاسمین استفاده میکنم ، نمیدونم چاق میکنه یا نه ۲ ماه خوردم چاق نشدم 

منم یاسمین میخوردم. بستگی ب بدنِ آدم هم داره من چون استعدادِ چاقی داشتم هرروز چاق تر شدم

میشه بگی‌چطوری با کاندوم باردار شدی؟ من دوهفتس که ایودی گذاشتم

نمیدونم واقعا

شوهرم ک هردوبار بارداریمو تعجب کرده بود مخصوصا اینی ک الان باردارمو باورش نمیشد اصلا. کاندومِ جنسِ خوب هم میگیریم. منتها میگن چون مرد ها سه نوع آب دفع میکنن و تو یه هر سه اسپرم وجود داره و امکانِ بارداری هست احتمال داره از پیش آبی ک دفع میشه باردارشده باشم چون اوایلِ رابطه برایِ تحریک و... کاندوم نمیذاریم از شروعش میزاریم.

بازهم نمیدونم

تنها چیزی ک میدونم اینه ک احتمالا خیلی قوی هستیم جفتمون