2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار خودت رنگش کردی. مبارکه

آره عزیزم خودم رنگش کردم خو از بس منفی دیدم حالم بد شده بخدا گفتم اگه مثبت بشه ببینم چطوری میشه البته زیادم طبیعی در نیومده اما خب زیادم بد نشده

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
آره عزیزم خودم رنگش کردم خو از بس منفی دیدم حالم بد شده بخدا گفتم اگه مثبت بشه ببینم چطوری میشه البت ...

بمیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک  

خودت حامله ای هیچ بی بیچکتممم باردار هست

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
با ماژیک مثبتش کردی؟ ان شاءالله خدا دو تا شیره به‌ شیره بهت بده که دیگه ملتو سر کار نداری.

وای خدااااا از دهنت بشنوه اما من اولین نفری که سرکار گذاشتم خودم بودم اصلا چه اشکالی داره گاهی خودمونو گول بزنیم؟😔

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
آره عزیزم خودم رنگش کردم خو از بس منفی دیدم حالم بد شده بخدا گفتم اگه مثبت بشه ببینم چطوری میشه البت ...

الهییی ایشالا بیبی چک مثبتتو میای عکسشو میزاری

ولی لطفا انقد استرسشو نداشته باش از فکرش دربیا

عزيزم دركت ميكنم 

منم ميگم انشاالله ازمايشم مثبت شد ، برا دلمم كه  شده هي بي بي چك ميخرم و ميزنم تا مثبت شدن رو ببينم 

ارزومه 😀

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
خودت حامله ای هیچ بی بیچکتممم باردار هست

😂😂😂😂😂 بابا بریدم از بس منفی دیدم والا

عزيزم دركت ميكنم  منم ميگم انشاالله ازمايشم مثبت شد ، برا دلمم كه  شده هي بي بي چك م ...

الهی که به آرزوی قشنگت برسی گلم ان شاءالله همین ماه دامنت سبز میشه خواهری

😂😂😂😂😂 بابا بریدم از بس منفی دیدم والا

منم همش بی بی چکم منفی میشن الهی زووود دلت شاد بشه بایه تو دلی خوشگل

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
الهییی ایشالا بیبی چک مثبتتو میای عکسشو میزاری ولی لطفا انقد استرسشو نداشته باش از فکرش دربیا

قربون تو خواهر گلم اما مگه میشه استرس نداشته باشم؟چهار ساله انتظار کشته منو ضمنا هرچی جلوتر میرم بدتر استرسی میشم

منم همش بی بی چکم منفی میشن الهی زووود دلت شاد بشه بایه تو دلی خوشگل

قربونت برم عزیزم مرسی الهی که تو هم هرچی از خدا میخوای بهت بده