2777
2789
عنوان

محافظت از محافظ صفحه گوشی😶

1452 بازدید | 11 پست

سلام دوستان لطفا راه حلی اگه دارین بگین

من خیلی مراقب گوشیم هستم ولی مدام محافظ صفش از گوشه کنار میپره

با اینکه وقتی میذارم تو کیفم حواسم هست کلید یا چیزخاصی نباشه کنارش یا همیشه یه گوشه ک احتمال افتادن چیزی نباشه  ولی همش میبینم گوشه هاش پریده یا ترک خورده

همسرم میگه تو نگه داری وسایلت سلیقه نداری منم ناراحت میشم دلم نمیخواد این حرفو دیگه بشنوم ازش

شما این مشکلو با گوشیاتون ندارید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم.همش گلس گوشیم میشکنه زود از بس که گوشی از دستم میفته😂

بیخیال خب اسمش محافظه دیگه بذار بشکنه😁

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

منم ماهی یدونه عوض میکنم 😭دیگه شوهرم بنده خدا عادت کرده

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

منم خراب میشه مدام .. این سری ک گلس خریدم کلی هم حواسم بود خراب نشه  . عروس هلندیم رفته با نوکش شکونده .. داغون شد 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

نوکیا 0011بگیر خودتو راحت کن   

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
منم همینم.همش گلس گوشیم میشکنه زود از بس که گوشی از دستم میفته😂 بیخیال خب اسمش محافظه دیگه بذار بش ...

از نظر منم همینه فقط حرصم میگیره با هر چیز کوچیک روش میفته همسرم میگه بی سلیقه بهم 

از نظر منم همینه فقط حرصم میگیره با هر چیز کوچیک روش میفته همسرم میگه بی سلیقه بهم 

وا.بهش بگو اسمش محافظه دیگه.همه ضربه ها رو اونه. 🙄

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت