2777
2789
عنوان

کسی وکیل هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 30 پست
آره دقیقا والا آدم نمیدونه بهشون اعتماد کنه یا نه قدرت دستشونه براخودشون حال میکنن خودت چیکار کردی ...

عزیزم حالا که رفتی و باهم تو یه خونه اید، اعتماد کن.شاید راست بگه. ولی کلا فراموش نکن. محل خانوادم نذار

ولی عجیبه حرفای اون قاضی، زمین مستثنی نیست از دین. مگه وکیل نداشتی؟ اون قبلی مگه نگفته بود زمیین رو میتونی بگیری؟

عزیزم حالا که رفتی و باهم تو یه خونه اید، اعتماد کن.شاید راست بگه. ولی کلا فراموش نکن. محل خانوادم ن ...

دلیلش اینه چون اداره بهش داده می‌تونه بجای حق مسکن همونوببره درکل حتی زمینه هم ببره بضررشه چون یه امتیاز اداره که حق مسکن هست از دست میده 

زمین‌ش که توقیفه تا شش ماه دیگه نمیتونه کاری کنه تلاوت موقع شاید راضیش کردم بزنه بنامم

برا بنام زدن هم چون سه دانگه ،سه دانگش شریک داره اون شریکش حاضر نمیشه کاری کنه میگه من نمیخوام تفکیک سند کنم و هزینه نمیده که انتقال نداده.

در کل اگه کسی بخواد حقی از زنش ضایع کنه همون خدا مگر کاری کنه وگرنه کسی چی می‌تونه بکنه.بعدشم از طرفی آدم باید زندگی کنه نمیشه همش بفکر مادیات باشه 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حالا که رفتی و باهم تو یه خونه اید، اعتماد کن.شاید راست بگه. ولی کلا فراموش نکن. محل خانوادم ن ...

درصورتی می‌تونستم بگیرم که روال قانونی طی بشه و شاید شش هفت ماه دیگه طول می‌کشید بگیرمش اینم هر دفعه می‌تونست اعتراض کنه و دادگاه تجدید نظر و....

ولی یه چیزی که هست اینه مگر مردی خودش بخواد مهریه رنشو بده یا چیزی بنامش کنه وگرنه قانونی همون سالی دوتا سکه بدن هیچوقتم تموم نمیشن فایده نداره که.ادم زندگیشم از دست داده و دل خودشو به دوتا سکه خوش کنه 

مجبورش نمیکنن خونه اجاره کنه  اما تازمانیکه اینکار انجام نده باید نفقه شمارو بده و شما هم مجبو ...

ببخشید شما وکیل هستید ؟؟؟

دوستت دارم،متاسفم،لطفا من را ببخش،متشکرم😍😇
آره همین  منم میگم چون قبول کرده و امضا داده مگه شهر هرته که اجاره نکنه

متاسفم که ناامیدت میکنم ولی اینجادقیقاشهرهرته.سعی اونقدربگردی تایه مشاوره خوب وزبون دارپیداکنی اون راضیش کنه باقانون کاری به جایی نمیرسه

الکی  نمیگن همه چی برا مرداس بخدا قاضیه می‌گفت ماشین خودشه دلش خواسته زده اسم ننش به کسی ربطی ...

نه تنهامیتونه مهریه ونفقه نده براحتی بلکه اجازه کارکردن وپول جمع کردنه خوده زن براخودشم بامردهستش.

بعضی قاضیاعجیب ترازین حرفان.یکیشون که هوارمیزده سرزن که جهیزیه ای که زن میاره ماله مرده حق نداری جمع کنی ببری کوره داهات بانون خشکم بودبایدبری تمکین کنی.البته این موردروانی وزن ستیزبوده  

متاسفم که ناامیدت میکنم ولی اینجادقیقاشهرهرته.سعی اونقدربگردی تایه مشاوره خوب وزبون دارپیداکنی اون ر ...

گلم این قضیه مال یکسال پیشه 

تموم شد رفت

نه تنهامیتونه مهریه ونفقه نده براحتی بلکه اجازه کارکردن وپول جمع کردنه خوده زن براخودشم بامردهستش.

همه چی حل شد

چراتولیست تایپیک های جدیدبود    خداروشکرکه حل شده عزیزم

نه تاریخ تاپیک رو نگاه کن فدات 

قربونت ممنون